Renata79
Potrojna szczesciara:)
niebo GRATULUJE studniowki:-)
no Ada, Katja my sie jutro bedziemy bawic
co do dzieci mam dwojke i odpukac jeszcze mnie po gebie nie bija;-), takze to naprawde nic strasznego
, a i zakazu na cartoon network czy jetix nie maja, dzieci to tez ludzie jezeli sie z nimi rozmawia, tlumaczy, i traktuje jak czlowieka - tylko mniej doswiadczonego- to naprawde nie ma problemu, maja okreslone zadania wiedza co wolno a co nie i jakos tak sobie zyjemy juz razem te 8 latek i jeszcze nie chcialam z domu uciekac
, a tak powaznie dzieci to najcudowniejsze stworzenia
;-)
a jakie sa czy beda to wszystko zalezy od naszego podejscia, a poprostu wystarczy byc soba:-)
a dzisiaj ja mam handre
cos mnie nerwy nosza
no Ada, Katja my sie jutro bedziemy bawic

co do dzieci mam dwojke i odpukac jeszcze mnie po gebie nie bija;-), takze to naprawde nic strasznego
, a i zakazu na cartoon network czy jetix nie maja, dzieci to tez ludzie jezeli sie z nimi rozmawia, tlumaczy, i traktuje jak czlowieka - tylko mniej doswiadczonego- to naprawde nie ma problemu, maja okreslone zadania wiedza co wolno a co nie i jakos tak sobie zyjemy juz razem te 8 latek i jeszcze nie chcialam z domu uciekac
, a tak powaznie dzieci to najcudowniejsze stworzenia
;-)
a jakie sa czy beda to wszystko zalezy od naszego podejscia, a poprostu wystarczy byc soba:-)a dzisiaj ja mam handre
cos mnie nerwy nosza
e nie ważne.
3 latek