reklama

Kwietnióweczki 2008

niebo GRATULUJE studniowki:-)

no Ada, Katja my sie jutro bedziemy bawic:tak:

co do dzieci mam dwojke i odpukac jeszcze mnie po gebie nie bija;-), takze to naprawde nic strasznego:tak:, a i zakazu na cartoon network czy jetix nie maja, dzieci to tez ludzie jezeli sie z nimi rozmawia, tlumaczy, i traktuje jak czlowieka - tylko mniej doswiadczonego- to naprawde nie ma problemu, maja okreslone zadania wiedza co wolno a co nie i jakos tak sobie zyjemy juz razem te 8 latek i jeszcze nie chcialam z domu uciekac:-D:-D, a tak powaznie dzieci to najcudowniejsze stworzenia:tak:;-):-D a jakie sa czy beda to wszystko zalezy od naszego podejscia, a poprostu wystarczy byc soba:-)

a dzisiaj ja mam handre:wściekła/y: cos mnie nerwy nosza

reklama
Widzisz Reniu to zależy od dziecka mojej koleżanki dziecko ma 3 lata i łapie takie teksty z tych bajek że w szoku jestem może oglądać ale cały dzień i to 3 latek?????aha i nie mówię całkowity zakaz ale przynajmniej nie wszystkie mojej kuzynki też odgląda cartoon i jetix ale ma 9 lat a poza tym moim zdaniem za dużo od 12.00 do 23.00 przed tv...i nie te bajki dla 3 latka...ty masz już duże dzieci a to różnica...masz racje z tym podejściem ludzkim i tłumaczeniem,bo racja dzieci to nasze odbicie...

tak tak jutro Picolo i dawaj pijemy....

mi chandra na razie odp ale ciiiii bo usłyszy i wróci....

Dzień doberek! Ale miałam nockę! Mały tak mi do góry podniósł żołądek że mi zawory nie trzymają i wszystko się wylewa i piecze więc już którąś nockę przesypiam prawie na siedząco. Zresztą jak leżę na płasko to mi serducho tak telepie i kołacze że i tak muszę mieć parę poduch pod sobą. Chyba to od tego że się zwiększyła ilość krwi do pompowania. Ada chyba to Ty też narzekałaś kiedyś na kołatania serca! Teraz wiem jakie to nieprzyjemne.
No a teraz pędzę do kadrowej zanieść papióry na zasiłek rehabilitacyjny, bo zostanę bez grosza.

Dzień doberek.
A wczoraj mnie nie było bo byłam w szkole rodzenia. Znaczy się zajęcia organizacyjne:-) Ale fajnie było. Uczyć się będzie 7par czyli 14 osób. Ludziska raczej młode. No i mają fajne brzuszki (kobiety ofcorse) mój taki jakiś mały wypada:confused: e nie ważne.
No tak sobie tam posiedzieliśmy do 22 jak wróciłam do domu to już byłam strasznie zmęczona.
A i mają w tej szkole takie fajne siedziska. Takie miękkie fotele na których jak się siedzi , to kręgosłup nie boli:tak: już gdzieś je widziałam Chyba namówię Wojtka by mi taki kupił:tak:

CZESC DZIEWCZYNY
jestem i ja ...
mam piekne zapalenie oskrzeli:-)biore piekne antybiotyki ku mojej rozpaczy :-(ale juz sie czuje lepiej a co za tym idzie moj maly tez :-).

Adunia gratuluje synka
Lady kobito co z Toba ????
Niebo gratuluje tylko setka przed Toba a to juz z gorki
Renatka79 jak zwykle dobrze gadasz ... tzn .. piszesz:-)
Silka ty to masz zdrowie do 12 po sklepach lazic.... w sumie to cie rozumiem bo ja chyba tez bym potrafila ..:-D:-D:-D fajowo
Kachurek lacze sie w cierpieniu co do zgagi
Masiek nic sie nie martw wielkoscia brzucha ... grunt zeby dziecko bylo duze

niebo GRATULUJE studniowki:-)

no Ada, Katja my sie jutro bedziemy bawic:tak:

co do dzieci mam dwojke i odpukac jeszcze mnie po gebie nie bija;-), takze to naprawde nic strasznego:tak:, a i zakazu na cartoon network czy jetix nie maja, dzieci to tez ludzie jezeli sie z nimi rozmawia, tlumaczy, i traktuje jak czlowieka - tylko mniej doswiadczonego- to naprawde nie ma problemu, maja okreslone zadania wiedza co wolno a co nie i jakos tak sobie zyjemy juz razem te 8 latek i jeszcze nie chcialam z domu uciekac:-D:-D, a tak powaznie dzieci to najcudowniejsze stworzenia:tak:;-):-D a jakie sa czy beda to wszystko zalezy od naszego podejscia, a poprostu wystarczy byc soba:-)

a dzisiaj ja mam handre:wściekła/y: cos mnie nerwy nosza
No to pijemy.
A co do wychowywania dzieci watek sie poruszyl nie zly. Tak naprawde wychowujac dwie corki ( kazda inna ) to my jestesmy odpowiedzialni wpelni za to co robimy i babcie czasami w moim przypadku tak bylo rozpieszczanie na maxa dopoki bacia miala sily,teraz ja sie troche mecze opanowalam sytuacje.:-). A co do bajek nie unikniemy tego, bo wszystko dla dzieci jest dostepne tylko z umiarem, rozmowiac, rozmawiac itd...jesli damy luz blus i na wszystko pozwolimy to bede potem takie siekniete.
Dzis ja mam nerwa, chyba dlatego ze dzidzia skopala mnie cala. Dzien do bani, plakac mi sie chce.Fajnie by bylo pomyslec moze o jakims zlocie kwietnoweczek?????????bysmy se pogadaly mamy o czym:-)

Dzień dobry!!!!

KATJA RENIA pijemy...studniówka....

KACHUREK ja dalej tak mam aż mnie te kołatania dobijają tylko u mnie na raz jelita alergia i faktycznie przepływ krwi się zwiększa i też jak się kładę to nir dość że gorąco mi się robi to zaczyna telepać fuuu okropne ale powoli się przyzwyczajam mam nadzieję,że te dolegliwości znikna wraz z urodzeniem bo jak nie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurcze wpadne potem do musze jechac do wrocławia nagle sprawy urzedowe szkoda ze nie wiem gdzie lady mieszka bo bym do niej pojechala i jej pupe zbila ale tak serio to sie martwie

no to się dołączę do nerwusów.
Zrobiłam projekt, opisałam go i nie mogę go wysłać. Cały czas wraca. I wychodzi na, to że będę musiała pojechać do pracy i zawieść go osobiście:wściekła/y: w taką pogodę, plucha, ślisko i w ogóle bleee

kasia dużo zdrówka!!!!! ściskam cię mocno:-)

Dziendoberek

Adus do 23 przed tv:szok: 3 latek:szok::szok:, no to chyba sie nie ma co dziwic ;-)

Dziewczyny jak juz sie tak ochlalam ;-) ze ledwo na oczy patrze:-D:-D tylko z tancem gorzej bo mi partner usnal:-D:-D( po nocce)

Kasia kuruj sie i duzo ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIA

Katja nawet babcine rozpieszczanie cza miec pod kontrola:-D;-):-D;-):-D;-)

masiek ucz sie w tej szkole a pozniej nam korepetycji poudzielasz GRATIS oczywiscie;-):-)

No i dziewczynki w sobote jade do ginekologa i w koncu bede wiedziala co mi tam w brzuchu gra:-D juz sie nie moge doczekac

ide konczyc obiad bo dzieciaki juz do szkoly wrocily, i znowu codzienny rytual:-), wpadne wieczorkiem

reklama
Widzisz Renatka prawie w tym samm wieku mamy starsze dzieci,ale nam sie ulozylo:-D:-D:-D.Wszytkim chorobzdzilom szybkiego powrotu do zdrowia. Ale mi dzis zgaga daje, a szampan picolo zostal z sylwestra to se chyba wypije.Wasze zdrowie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry