Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję, ze chociaż tą sesję uda mi się zaliczyć zanim się kozia pospieszy 
smutno, żal. Staś na pewno będzie kochany
Ale ja się jeszcze do tego boję. Bo mnie prowadzi ten sam lekarz. I nie wiem co mam teraz robićbo jak można było nie zauważyć braku paluszków w rączce??? Jak?
I jeszcze jak Kas odeszły wody zadzwoniła do niego a on jej powiedział "no to powodzenia" i nic więcej się nie odezwał![]()
Co ja mam teraz myśleć?
Co robić? Za zwykła wizytę kasuje 50zł. za poszerzoną 70zł. często zostawiamy u niego po 100zł.![]()
Kurde... Podobno lekarz wszystko widzi na tym usg, to jak nie zauważył braku paluszków w rączce
Masiek, ja uważam tak jak dziewczyny, że lepiej iść do innego lekarza i się upewnić, że wszystko jest ok, a potem zawsze przecież możesz wrócić do poprzedniego lekarza. Ale ja na Twoim miejscu bym się upewniła 
Ale ja ciuszków już ni kupuję, bo mam dużo. Patrzę teraz bardziej na pościel, wanienkę i rzeczy dla mnie do szpitala ( koszulę, podkłady poporodowe, bo są naprawdę w dobrej cenie ) A Twój komplecik jest prześliczny
Jak się cieszę, że ja trafiłam na dobrego specjalistę !! To takie ważne przecież !! Chodzi o zdrówko Naszych dzieci 
Kolor dokładnie taki jak na zdjęciu
Kurde, ale ja durna jestem... Cięgle wchodzę do sypialni ( bo tam jest wózio ) i oglądam, sprawdzam, przewożę z sypialni do kuchni i z powrotem
Brakuje jeszcze tylko synka. Ale już niedługo 
No, to tylko rzeczywiście córeczki tylko brakuje
Jeszcze odkurzanie mi zostało... Biorę się dziewuszki 

Bardzo mi jest żal Kas bo ponoć jest w wielkim szoku. Ona nigdy nie była za dziećmi, ja się bałam, że przerazić ją może wygląd noworodka, a tu jeszcze taki cios:-(