reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam ponownie wszystkie ciężarówki :-),
jestem, już jestem,
Kasiu i w ogóle wszystkie dziewczyny, jeśli nie macie ochoty na świętowanie to ok, mi też jest smutno z powodu tych wiadomości, jednak my jako przyszłe mamy musimy myśleć że wszystko bedzie dobrze, bo nie może być inaczej. Poza tym pogoda jaka panuje za oknem ( u mnie niestety tyż :baffled:) nie sprzyja dobremu humorowi, a raczej wspomaga rozwój tzw. doła. Myślę jednak że po to mamy to forum, aby wzajemnie sie wspierać i rozmawiać :-), dlatego chciałabym abyśmy choć przez chwilę oderwały sie od tych smutków :tak:

reklama
KASIu ta pogoda dobija ludzi a w naszym stanie i przy tych hormonach odczuwamy wszystko podwójnie więc nie martw się ja tż chce słońce bo nie nienawidzę zimy i normalnie jak słysze,że ktos lubi ten okres to chyba schizofrenik:-D:-D:-D:-D:-D w ogóle wszystkie problemy odczuwamy gorzej i to nas dobija a poza tym jesteśmy na etapie ciąży gdzie zaczyna się pjawiać już znieecierpliwienie i zmęczone jesteśmy...d obra bi ja tu referat piszę....

no tak lady nie ma bratki nie ma ładnie poszły dziewczyny i maja nas gdzieś...:-D

Pomyślcie sobie o tej chwili jak nasze dzieci (dziwnie zabrzmiało ? :confused::baffled: hehe) przyjdą na świat, całe lato przed nami, bedziemy mieć tyle słońca i radości, już czuję te promyki słoneczne na moim ciele hehee :-) i już nie mogę się doczekać :-)

BRATKA ja uważam podobnie nie możemy w ciąży siedzieć i się dołować musimy oderwać się od myślenia ja w ogóle staram się nie myśleć a rozmawiać nie chcę za bardzo mnie to dołuję po prostu nie dam rady gdybym w ciąży nie była to inna sytuacja ale nie mogę w ciąży za bardzo szybko mnie dobijają takie rzeczy nie mogę kurczę niechce wyjść na osobe nie daj boże bez serca ale nie jestem i nie czuje sie psychicznie na tyle silna żeby o tym myśleć odrzucam to z głowy....

Dobra BRATAK stawiaja flaszke bo mnie zaraz sen dopadnie a tak po drinku wypijemy.... no zeby nie bylo ze twojej stodnowki nie uczcilysmy:-)
Adunia swiete slowa ... wiec lepiej sie rozruszajmy

nie studiowałam :-D:-D:-D:-D ale dużo się interesuję i powiem ci że mnie już namawiali nawet znajomy psycholog ale nie nie dla mnie słuchanie problemów :-D:-D:-D:-D:-D o nie....wolę poczytać i mam multum książek w domku tylko łatwiej doradzić komus a sobie....ehhhh

no właśnie kasiu od tego gadania to mi w mordzie zaschło....ja też po poprosze drinasa z parasoleczką niebieską i słomeczką

Ech kochane jesteście dziołszki i macie rację. Ale...

Ps Czy mamy jakąś galerie naszych buziek żeby sie łobejrzeć??? Czy tylko nieśmiało z avatarków możemy na sie zerkać??
Jak sie urodzą dzieciaczki na bank takową dla nich sie założy (Masiek prawda;-)) ale teraz póki co moze my??

reklama
Ja już myślałam że dzisiaj nici z naszego drinkowania, bo dziewczyny coś poupadamy na samopoczuciu, a tu proszę :-) pewnie że poleję. Co chcecie, mam czystą, a może żubróweczka :happy2:, a może jakieś winko , co??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry