reklama

Kwietnióweczki 2008

ja rozumiem jak by Kas miała jedno usg ale miała z 7 i to jedno dość długie, jakoś nie wydaje mi się by nie zauważył braku paluszków, jakby to był jeden palec ale cała dłoń bez paluszków???
może też i dlatego tak trudno dostać u niego jakiś wydruk, nagranie na płytę:confused: nie wiem. Ale i tak raczej poszukam innego ginekologa, mam namiary na jednego, jak wojtek wróci uzgodnimy co i jak, bo sam nie chcę decydować.

reklama
Czesc dziewczyny:happy2:

Ale tu ruch:-p kiedy ja w koncu bede na bieżaco:-p Chyba jak maluszki sie urodzą:cool2:

Masiek
bardzo mi przykro. Czy to pewne? Moze warto pójsc do innego lekarza, z lepszym sprzetem?

Czytam i nie mysle, tylko wspolczuje, moja siostra bedzie mama w sierpniu po raz pierwszy jest po 30 robila wszystkie badania jakie mogla, ale na takie rzeczy co nie mamy wplywu czy to ewidenta wina lekarza.????????????????

Czesc dziewczyny.
Masiek bardzo to smutne co napisalas... ale mysle ze to nie koniec swiata najwaznjesze ze oprocz tego z malym wszysko ok... wspieraj przyjaciolke;-)w tych trudnych dla niej chwilach...

Silka wozio fajniusi tylko cos mi sie wydaje ze przeplacilas
..:: BOBO W

Witam.
Smutno mi dalej jak nie wiem co:-(

Silka cuuuuudny wózek:-)
Lady syn fantastyzny chłopak:-) i świetne ciuszki:-)
Masiek zmieniaj lekarza, ja bym mu nie ufała:no: A co do Stasia to myśle jak dziewczyny że postęp medycyny jest i bedzie dobrze. Może paluszki jeszcze
można plastyczną operacja wyłonić??? Trzymam kciuki za Stasieńka.

Kurka dziewczyny szybko kupujecie wszystkie rzeczy:-D Ja czekam na całkiem koniec. Chociaz jednak u mnie troche inaczej bo po chłopakach mam łóżeczka i wanienke i takie różne...:-)
Luckymama ALE TE TWOJE CHLOPAKI SA CUDNE...a jakie maja oczeta czarne sliczne ...

Dobry wieczór!!!!

SILA wózio super podoba mi się ale Alanek ma limuzynę:tak::tak::tak::-D:-D

MASIEK kurczę nie wiem ja poszłabym do innego tylko tak na wszelki wypadek ja rozumie,że nie mógł przyjechać do porodu bo specjalnie ale choćby się zainteresować się kurczę jak ja poroniłam to moja lekarka do mnie dzwoniła ja se myślę,że jak będę rodzić jej nie będzie to na pewno specjalnie nie przyjedzie tego jestem pewna ale płace jej co miesiąc grubą kasę więc jak przyjdzie dz szpitala a ja będę po porodzie a ona się nie zainteresuje nie zapyta to niech mnie w dupę pocałuje i spada i więcej do niej nie pójdę...kurcze my płacimy gruba kasę to nie państwówka....a co do usg to mi ostatnio na usg pokazywał rączkę i paluszki ale nie wiem a poza tym tylko powodzenia i do widzenia może jakieś rady albo nie wiem może choćby fakt proszę dzwonić jakby co nie wiem ale nie spodobało mi sie to....ale się naprodukowałam ale wiecie my jesteśmy w ciąży i ufamy naszym lekarzom w pełni i kurczę wiecie dobrze ze z resztą wszystko ok a teraz plastyka tak poszła do przodu,że to nie problem tylko kasa....

LADY to ten twój mały synek słodki rozrabiaka....:-D a poza tym jak mogłaś mu przerwać i nie dograć rundy ni wiesz....:-D:-D:-D

NiaNia zaglądaj częściej:-):-):-)

Luckymama nie smutaj uśmiechnij się :-):-):-):-)

KASIU witam a gdzie ty się podziewałaś co:-)

SHIRANEE kurczę fajnie,że masz wszystko...ja dokańczam w lutym zakupy...

nie wiem czy komus nie odpisałam ale już nie pamiętam....zatoki mnie tak bolą a chyba nic nie mogę wziąść :confused:

Luckymama ładne chopaki....

wiecie co ja staram się o tym nie myśleć bo zwarijuę i tak w weekend mi to dało popalić zdołowałam się... więc nie myśle chyba nawet uciekam od myślenia o tym ale nie dam rady nawet o tym myśleć i rozmawiać...

reklama
Adunia mi jakos nie chce sie ostatnio pisac...wole poczytac ;-)nie wiem moze to kwestia pogody juz mam dosc tej zimy;-)u mnie ciagle pochmurnie i deszczowo.... solonka mi sie chce...
Co z ta stodnowka Bratki ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry