reklama

Kwietnióweczki 2008

DZień dobry dziewczynki,
po bardzo zajętym weekendzie (ufff !) w końcu tu do Was zaglądam, i co ja tu widzę, znowu smutna wiadomość :-(

Maśku, przykro mi bardzo z tego powodu, zastanawiam sie jak lekarz może czegoś takiego nie zauważyć podczas usg, przy tak nowoczesnym sprzęcie jak 3D, 4D :confused:? Wydaje się że wszystko jest ok, a tu rodzi się dziecko i dopiero się okazuje :-(Nic innego tylko się bać. Mam jednak nadzieję że uda się te paluszki jakoś zrekonstruować i trzymam z całych sił kciuki :tak:.
Silka, super czterokołowca kupiliście Alankowi, a jaka to firma? no i kolor ten sam co na zdjęciu? Daj znać jak tam po wynikach.

Iwonka, jest na forum naszym fotka tego wózia co chcesz kupić? Nie kojarzę jak wygląda.

Lady wydaje mi się że te bóle to normalne przy skurczach, ja mam narazie zapędy jakieś na skurcze, w nocy lekko m nogi wykręca, ale jakoś narazie aż tak mi to nie dokucza. Ale oczywiście nie zaszkodzi spytać lekarza :tak:

Ja załapałam fazkę na ciuszki niemowlęce i szperam gdzie tylko się da, już zamówiłam jedną partię w necie, i chyba oszaleję z niecierpliwości zanim one dojdą :-):szok::-D

reklama
Biedactwo......ale tak jak mówią dziewczyny ważne że zdrowy....ważne że żyje....i napewno w życiu da sobie rade musi!!!! bardzo mi przykro z tego powodu....ale cóż ....liczyc trzeba na nasza medycyne....ze bedzie lepiej idzie niby do przodu jak laski mówia tazke trzeba zyc nadzieja ....

Ja wczoraj wylukałam Bratka na necie komplecik dla mojej małej odrazu pochwalilam sie mamie ze znalazlam taka ladna a ona na to ze takie barachudo? ze gowno jakies ze jeje sie nie podoba....zebym dala sobie spokoj a ja na to ze sie nie zna a ona to mnie sie nie pytaj o zdanie jeju hehheheheh

Heloo Bratka :-) wózeczek jest na str 320, już się zdecydowałam i kupiłam, mąż jutro odbiera. Był faktycznie nie drogi bo 460 zł i taki słodki :-) akurat jak na wiosne, lato i jesień, gorzej z zimą ale coś się wymyśli :tak:

smutno, żal. Staś na pewno będzie kochany:tak:
Ale ja się jeszcze do tego boję. Bo mnie prowadzi ten sam lekarz. I nie wiem co mam teraz robić:no: bo jak można było nie zauważyć braku paluszków w rączce??? Jak?
I jeszcze jak Kas odeszły wody zadzwoniła do niego a on jej powiedział "no to powodzenia" i nic więcej się nie odezwał:wściekła/y:
Co ja mam teraz myśleć?
Co robić? Za zwykła wizytę kasuje 50zł. za poszerzoną 70zł. często zostawiamy u niego po 100zł. :wściekła/y::no:

LadyLajla mi się podoba :-) Ja to za dużo przyjemności z kupowania nie będę miała, mam już mnóstwo ubranek, od rodziny po maluszkach i nowe teściowa nakupywała, ciekawe czy trafiła w moj gust?:confused:. ale jak już mi się coś spodoba to napewno sobie nie odmówie zakupu :cool2:

Witam.
Smutno mi dalej jak nie wiem co:-(

Silka cuuuuudny wózek:-)
Lady syn fantastyzny chłopak:-) i świetne ciuszki:-)
Masiek zmieniaj lekarza, ja bym mu nie ufała:no: A co do Stasia to myśle jak dziewczyny że postęp medycyny jest i bedzie dobrze. Może paluszki jeszcze
można plastyczną operacja wyłonić??? Trzymam kciuki za Stasieńka.

Kurka dziewczyny szybko kupujecie wszystkie rzeczy:-D Ja czekam na całkiem koniec. Chociaz jednak u mnie troche inaczej bo po chłopakach mam łóżeczka i wanienke i takie różne...:-)

reklama
Masiek, miałabym dokładnie takie same wątpliwości jak Ty, ale w końcu wybrałabym się do innego lekarza na porządne usg i kazała sprawdzić wszystkie części ciała, i ostrzegając go przy tym że znasz taki przypadek u przyjaciólki. Myślę że takie badanie uspokoiłoby mnie i mogłabym wrócić do tego pierwszego lekarza. Rzeczywiście nie jest to łatwa sprawa, teraz pewnie wszystkie zaczniemy sie obawiać czy nasi lekarze prowadzący są godni zaufania :confused:

dzięki za stronkę Iwonka, aż tyle stron przejrzałaś ?! :shocked2:
Lady, słodziuteńki ten komplecik, nie słuchaj mamy, w jakim sklepie go wyczaiłaś? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry