reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no ciekawe czy mój syn zabierze stara matkę na balety juz se wyobrażam ja taka starucha o lasce w pantalonach i garsonce w grochy:-D:-D:-D:-D wyma***ąca laską hahaha.....

kurcze a to twój mąż z synkiem fiu fiu....przystojniacy...

aduś Kobitki Musze Mykac Bo Ja Tu Gadu Gadu A Moje Dzecko Siedzi Sobie Na Pleyu I Gra W Gry Skubany Tak Sciszyl Telewizor Ze Nic Nie Slyszałam...kurde Myslalam Zew Dawno Spi A Ten Gowniarz Przegina....musze Mykac Do Juterka Dobranoc.....

Mój ma 32 lata i kazałam mu już zdjęcie zrobić żeby jak się dziecko urodzi to pokazał że miał kiedyś włosy....hahahaha żartuje na razie a ja 4 marca skończę 28 hmmmmmmm....ja to jeszcze małolata.....

Dzień dobry z rana!!!!
A co wy dziewczynki jeszcze śpicie??Wstawać.....;-):tak:

SILA jak było na zakupach.....:-) kupiliście wózio albo łóżeczko???

a gdzie to znikła nam z horyzontu Kasia nasza:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki mam do Was pytanie, bo nie chcę panikować na zapas...

Dzisiaj nagle zaczęła wychodzić ze mnie różowo-brunatna wydzielina. Wylazło jej tak trochę sporo, ale potem się uspokoiło. Umyłam się i sprawdziłam się w środku. Szyjka zrobiła mi się mięciutka, krótka i do tego rozwarła się na niecały palec. Ogólnie to poza tym nic mnie nie boli, może trochę się denerwuję, bo nie bardzo wiem, co mam zrobić.
Mój lekarz przyjmuje dzisiaj od 16 i zamierzam się do niego przedreptać.
Powinnam się przejechać wcześniej do szpitala, czy mogę poczekać do popołudnia?

Będę wdzięczna za jakąś wskazówkę...

TOMKA a nie możesz zadzwonic teraz do niego????? ja bym zadzwoniła a jak nie podjechałabym to sprawdzić bo ty nie musisz wszystkieg wiedzieć co to jest czy ok czy nie....zadzwoń a jak nie to podjedź zapytaj

dzień dobry
jejku ale dzień
znaczy się wczoraj wieczorem zostałam ciocią Stasia, moja przyjaciółka urodziła chłopaka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) bosz jak ja się cieszę:-):-):-):-):-) z emocji dzisiaj nie mogę się nad niczym skupić:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki :-)

Tomka, ja jestem zdania, że powinnaś raczej pojechać do szpitala... Jak jest taka wydzielina i szyjka miękka i lekko rozwarta, to nie ma co czekać. Moim zdaniem lepiej dmuchać na zimne :tak: Daj znać później co u Ciebie !!

Aduniu, zakupy świetnie :-D Wózeczek kupiliśmy :-D Dokładnie ten
style_763.jpg

Mieliśmy wybrany inny stelaż, ale jak zobaczyłam na żywo, pojeździłam, obejrzałam, to duuuuuuużo bardziej spodobał Nam się ten. W komplecie stelaż, gondolka, spacerówka, torba, śpiworek i przewijak... Kosztował Nas 2500 zł. Był w promocji :-p Jestem baaaaaaaaardzo zadowolona. Wózek jest taki miękki, świetnie się prowadzi, bardzo łatwo się wpina i wypina elementy wózia ze stelaża, duży kosz na zakupy, kółka pompowane, takie jak chciałam, spacerówka i gondola są na prawdę duże :tak: No bomba, jestem zadowolona :-) Resztę, tzn. łóżeczko, pościel i wanienkę kupimy na allegro. Kosmetyki kupię gdzieś na miejscu :-) Ale jestem szczęśliwa z zakupu.. Siedzę i patrzę na ten wózio cały czas :-D

A jak tam u Was dzionek ? Aduniu, u mnie też ciepełko, bo prawie 10 stopni, ale pochmurno i raczej popada... A ja dziś musze znowu krewkę jechać oddać, bo mam za dużo leukocytów i trzeba sprawdzić czy nie mam jakiegoś zapalenia... Wpadnę później :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry