reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzien dobry

Lady ale sliczny ten Twoj synus-starszy brat;-):-D tez niczego sobie- gratuluje, corcia tez bedzie ladniusia:tak:

Masiek zloz Gratki Rodzicom Stasia:-)

Silka no pochwal sie woziem bo cos z linkiem nie wyszlo:-)

Ada:-)

Silka no teraz widze:biggrin2:
ale fajowy

no to Alanek ma karoce:tak:

Renia, coś mi nie wychodzi wstawianie linków z tej stronki :baffled: dlatego wstawiłam tylko zdjęcie... Zrobię potem zdjęcia mojego, to wstawię :-)

Lady synuś śliczniusi :tak: Podobny do mamusi :-)

Dzin dobry!!! :-) Ufff ledwo się zwlekłam z łóżka hihi, teraz to ja spie ile wlezie, pozniej juz z tym bedzie gorzej ;-) Troche jestem przygotowana na poranna pobudke kolo godz 6, bo wstaje mężowi przygotowac sniadanko i koszule wyprasowac trzeba... nom ale podejrzewam ze nocne pobudki tez mnie nie omina :-)
LadyLajla gratuluje takiego przystojnego blondyna :-p:-p
Silka nom ladny ten wozeczek kupilas :-) ja się zdecydowalam na ten slodki z myszką mini co LadyLajla wyszukała na allegro. On taki mniejszy, wiec bedzie do mnie pasowal, bo ja malutka :-D

Cześć Dziewczynki :)

Ja niedawno wstałam ten mój synek dał mi w kość...łobuz straszny sie zrobił i cwaniakuje jak nie wiem mówią że jak jego matka ale mi do niego daleko...masakra nie dosc ze po tajniaku wczoraj gral sobie to robił to tak dyskretnie ze jakbym nie poszła do niego do pokoju zobaczyc to bym sie nie skapneła a na dodatek na mnie obrazony bo nie dałam mu przejsc kolejnej rundy a tak daleko niby zaczol no mowie wam potem wymyslal ze siusiu chce potem ze jest glodny o ludzie...

SYlwia gratuluje Wózia jeju jak Wam zazdroszcze ze juz mozecie sie nimi cieszyc mój mąż kaze mi czekac az do lutego.... no wiem ze to niedlugo juz ale wiecie ja bym chcicala juz w wogole to on mowi zebym po porodzie dopiero ze jestem kapana w gorącej wodzaie i ze wszystko chcialabym naraz on tego nie rozumie i nie rzezywa jak ja....

Masiek jak ja lubie takie wiesci slyszec ze ktos wlasnie sie uroldzil az ciarki przechodza a jak juz pomysle ze nie dlugo o nas tak bede mowic :)

ADA moja mała od rana daje czadu jak w bajce mulan...przy tekscie czadu robal nie wiem czy oglądałas hahah

Iwonka widze ze juz na 100 sie zdecydowałas:)Twoja córcia slicznie bedzie wygladac w tej rózowej Mini :)

Dzis w nocy o dziwo nie miałam zadnych skórczy ale nozki mnie bola a bardziej lydki miesnie i dalej nie moge normalnie chodzic..tylko z bolem...nie wiem isc do lekarza czy przeczekac moze to normalne po skurczach takie bole sama nie wiem...co robic....

Silka ja to nie mam skurczy więc za bardzo nie wiem co to za uczucie, choć jak sobie pomyśle to i mi zaczynaja nogi bolec ;-)
Wiem ze skurcze to normalne w ciąży, ale radziłabym chociaż zadzwonić do lekarza, napewno coś doradzi, a jak uzna że powinnaś przyjść to ci powie i pojdziesz.
Kurcze musze chiba troche przysprzatnac w domu :wściekła/y:

miała być radość, że się urodził synek, ale nie ma radości, mały nie ma w lewej rączce paluszków:-(:-(:-(
nic już nie rozumiem. Nie mam siły myśleć:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry