reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Aduś na Kurnik - GRY Online : szachy, brydż, literaki i inne gry sa fajne gry w tysi,ąca makao kosci itp... czasem tam siedze ale wieki mnie juz tam nie było :)chyba tam zajrze jak tam nie bylas to wejdz zarejestroj sie super portal dla graczy :) tam zawsze mozna sobie z kims tez poklikac podczas gry zarejestroj sie i sobie w cos zagramy :)

0003437451.jpg

ja nie wiem czy usnę bo najpierw zjadłam batona potem śledzia a teraz jabłko nie ma to jak mieszanka:baffled: ale jak się zaprę to usnę kurczę patrzę na mój brzuch bo mały tak tam się tłuczę,że mi brzuch podskakuję:szok: ale jak jestem w szoku kurczę nie zdawałam sobie sprawy,że będzie tak to widać ale śmiesznie to wyglada:-D

Jeszcze troszke a bedzie wypychał rączke i przesówal ja i bedzie to wyraznie widac to dopiero radocha ale fajnie jak brzuszek skacze no nie? wtedy czyje sie tak kbecnosc dzieciaczka az chce sie zyc :()oby nie kopal pod zebrami hahah

na razie zdobywa okolice pępka ale jestem w szoku,że brzuch tak podskakuje ale jak czy on tam tańczy.....chyba mu zaraz jakaś muzyke właczę a co niech se posłucha chłopak...........musi byc na czasie....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry