reklama

Kwietnióweczki 2008

trochę ochłonęłam.
Staram się za dużo o tym nie myśleć.

Silka fajne wózio. No Alanek ma zapewnione wygodne wożenie:-)

Iwonko nie mogę znaleźć tego linka wkleisz go albo chociaż zdjęcie??

Lady ubranko fajne tylko nie praktyczne dla małego dzidziusia, ma w bluzeczce zapięcie na pleckach:tak:

reklama
Masiek to goń do innego lekarza! Zapłacisz 100 dodatkowo ale niech ci dokładnie obejrzy wszystko i pokaże na monitorze, będziesz spokojniejsza:-) Może masz kogoś znajomego? Ja się cieszę, że raz poszłam na dodatkowe usg do innego lekarza, akurat w tej przychodni dyrektorem jest mój teść, więc się ginka postarała i pokazała mi wszystkie narządy, naprawdę warto. Jeżeli pojadę jeszcze do teściów to zbadam się u niej jeszcze raz, bo ponoć ten mój ginek jak wyczytałam na poznańskim formum to nie ma zbyt dobrej opini, "rzeźnik" na niego mówią :szok:

Lady, dzięki za fotkę, Iwonka słodziutki ten wózeczek, ale co z głebokim? czy to tylko spacerówka? Ja zastanawiam się ciągle czy kupić wózio typowy dla dziewczynki, czyli różowy lub w jakieś kwiatki, a co jak drugie to bedzie chłopak? trzeba bedzie wózio sprzedać :confused:

Moja ginka z tego co wiem też strzela gafy, ale tak się pocieszam że jako dobra znajoma moich teściów dobrze mnie prowadzi, z resztą nawet nie mam powodów do narzekań. Cenię to że wysłała mnie sama do bardzo dobrego specjalisty na dokładne usg na porządnym sprzęcie, pewnie tak czy siak sama bym się wybrała, uważam że nie ma co do końca polegać na jednym tylko ginku.

Laski, u mnie przestało padać, lece na miasto, muszę kupić parę rzeczy, no i chciałam zahaczyć o jeden sklepik dla maluszków :tak::-):-):-) łaszki jeszcze pooglądać ;-)
Tak jak obiecałam (pamiętam, pamietam :tak:) zapraszam Was wszystkie na moją imprezkę studniówkową dzisiaj wieczorem, może być 21? Czy nie za późno ? Chciałam jeszcze obejrzeć M jak miłość :tak: Odprężymy się troche "przy kielichu" hihi :happy2: Luckymama Ty też masz dziś studniówkę, dołączysz do nas?

ten lekarz to Tomasz Dmochowski, w zeszłej edycji rodzić po ludzku dostał wyróżnienie.
I niby dobry. Bada dokładnie (tak by się mogło wydawać) mnie nigdy z niczym nie zbył.
Nie wiem, nie potrafię wytłumaczyć tego.
Jak Wojtek wróci z pracy, to porozmawiamy. I zdecydujemy. No teraz to na pewno poszukam jeszcze jednego gina. ale ile można?? Pierwszą ciąże straciłam bo trafiłam wcześniej do ginekologa dla którego wszystko było w porządku.
Nie mogę już o tym myśleć, bo się strasznie denerwuję. Podejrzewam, że ja miałam o tym nie wiedzieć, bo Kas nic mi nie powiedziała. Tylko jej mama, jak zadzwoniłam z gratulacjami:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry