A
ada04
Gość
o nie mogę jak p....zne w ten łeb to się językiem opatuli oj biedny nie mogęęęęęęęęęęęę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

JA TAM NIE ZNAM TEGO BOL... gdyz moj malz to super facet nigdzie bezemnie nie chodzi bo nie lubi ... ponad wszytko lubimy swoje towarzystwo:-) jak juz musi gdzies wyjsc to jak mi powie ze bedzie o 22 to edze o 21:50Kasia, pies ogrodnika mówisz, mój jak pojechał na basen o 19 i tak obiecywał że za 2 godz. bedzie na pewno, a jest 23 i go jeszcze nie ma, jak piz..e w ten dziub to sie językiem opatuli noooo
ahhhh ci faceci wkurzyć tylko potrafią !![]()

kochanyjachaaa oni mnie w pasy i heja i do pana doktora bo stwierdzą,że odbiło pije cieszy się i rozmawia z komputerem

no widzisz uchowal sie jeden okaz;-)... ale za to ma inne wady;-)zeby nie bylo ze ideal:-)ale prawie... no dpo momentu jak mnie nie w....rwiKasia no co ty, ściemniasz, tacy już dawno wymarli razem z dinozaurami![]()