reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
cześć dziewczyny, ja i tak na chwile, bo moj jedzie z pracy i kolacje trzeba podać, żeby nie było że nic nie robie cały dzień :)) ps ten test na glukoze to miałam dopiero teraz w poniedziałek (wcześniej miałam takie zwykłe badanie na poziom glukozy)wyniki zwykłych testów były zasze ok więc mam nadzieje że z tego nowego badnia też nic nie wyjdzie ,ale lepiej sprawdzić, mam dzisiaj straszną zgagę, bo zachciało mi się ostrego jedzonka, trzymajcie sie ciepło

Ada i ja się zastanawiam nad ręcznym, chętnie bym wypróbowała i ten i ten, bo nie wiem jak to z mechanicznymi ale z ręcznym to bym mogła sama kontrolować czy wolniej czy szybciej :-D kiedys kupiłam sobie takie "motylki" które niby miały zbijać tłuszczyk, no i dziwne to uczucie jak ci jakies urzadzenie na baterie dotyka ciałko, no a tym bardziej jakbym miała na pierś położyć grrrr... trza sie zastanowić :baffled:

witam wieczorkiem..
Ada:-D eh te chlopy .. moj grzeczny nie mam co narzekac ale ja jakas do dupy dzis jestem:-(
Majeczka witaj:-)
luckymama witaj... ech te twoje chlopaki cudne jak na nich patrze to mi sie oczy smieja....ciekawa jestme jaki ten moj rumburak bedzie :-)

Witam WSZYSTKIE NOWE HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

katja to ja sie tu martwie ze moj maly taki duzy ...a tu prosze paniennka jeszce wieksza :-Ducieszyla mnie waga twojej coreczki i chyba mi humor poprawila:-D
Madziujka buziole

Renia gdzie jestes zaczynam sie martwic jutro wysylam eska jak sie nie odezwiesz........kurde narazisz mnie na koszty wiec sie odezwij kobito:-D:-D:-D:-D

Aduś, jak cie małż przeprosił chociaż nie on powinien to git, a cio :-D
co do laktatora... to ja narazie nie kupuje, jak trza bedzie to dopiero wtedy kupie i pewnie też reczny bo elektryczne są drogie:dry:
dobra ja na chwilke mykam wszamać kolacyjke i mojemu drugie danko musze zrobić na 22-gą bo jak wróci z pracy to będzie głodny

iWONKA właśnie zakupie ręczny w d....pomeczę sie najwyżej...a pod prąd się nie podłączę :-):-):-)

właśnie a gdzie to nam RENIA mykła.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ada, Kasiu buziaki dla Was:happy2:
Ada suuuuper że Ciebie przeprosił;-) Tak trzymaj. Nawet jak Twoja wina niech przeprasza:-p;-):-D
Kasiu rumburak bedzie tak samo piękny jak córcie. Popatrz i bedziesz wiedziała;-)
Jak Kachurek mówiła "z tej samej foremki", wiec cudne:tak::happy2:
Maja, Asiakow jakie cudne z Was żony:-) Kolacyjke mężowi pod nosek;-):-)

Iwonka nie bój sie elektrycznego, on nie groźny jak te motylki:-D Ale jak ssie to łoj. Lepiej ręczny serio;-) Przynajmniej dla mnie zdecydowanie lepszy był ręczny:tak: I dobrej nocki.

ja tez sie żegnamdziewuszki na dzisiaj bo zaraz mój Pawełek przyjdzie z pracy i będzie narzekał ze tylko na tym kompie siedzie i nic innego nie robie:-D a jak nie widzi to się nie czepia:-D to miłej i spokojnej nocki buziolki:-)

reklama
Witam sie wieczorowa pora:-)
Kasia musialam sie odezwac bos gotowa mnie scignac za koszty a Ty najblizej do mnie masz, wiec wole nie ryzykowac;-):-D

Cos ta pogoda chyba ma w sobie bo nawet sie oddychac nie chce:-(, jakas handerka czy cus:no:

Imprezka byla, znowu sie nie napilam:dry:, ale za to sie usmialam czytajac:tak::-D, Lady ty to jestes niesamowita:-D:-D- z kielbasy to z moim mezem rylam:-D:-D

Laktatory....nie poradze bo nie uzywalam:no:, raczki mi starczaly;-) i teraz tez chyba sie obede bo to juz za pozno na nauke obslugi:-D

WITAM nowa Kwietnioweczke - Asie

No i sie zegnam ide spac, jutro wozka bede wypatrywac:szok:, stawiam raczej na czwartek, piatek, no ale w domku cza siedziec i pilnowac, napewno uslyszycie jak tylko dotrze:-D

Kasia, Lady, Bratka, Maja, Masiek, Luckymama, Madziujka, Sila, Ada, Iwonka Buziole dla Was Kozy ;-)(zaporzyczone od Kasi;-):-D)

Ciekawe jak tam nasze Niebo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry