reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc dziewczynki, jestem po wizycie moja Sofijka wazy 1680g termin porodu przesowa sie na 4.04, napiszcie mi cosik o tej glukozie co sie pije, bo nic nie rozumiem raz po godzinie drugi raz bo nie moge znalezc watku? Wkleilabym wam fotke z usg buziaczka ale nie umiem;). Tam gdzie mialam rodzic cos w tej klinice tez nie ma miejsc, a rozmawialm nt naciecia krocza, na ogol tez u nich to zalezy jakiej budowy jest mama i jak duze dziecko, mnie bedzie nacinal.:-)Odpiszcie cos o tej glukozie dzieki
Witam nowe kwietnioweczki

reklama
Asia, Masiek dzięki za biblioteki, muszę się wybrać jeszcze w tym tygodniu :-)
Katja nie wiem dokładnie czy chodzi ci o badanie poziomu glukozy. Ja to miłam w ten sposób, że naczczo oddałam krew, później dali do wypicia szklankę glukozy rozpuszczonej w wodzie (glukoze trzeba kupić w aptece, chyba że maja w laboratorium) poźniej musiałam siedzieć 2 godzinki (w niektóych laboratoriach siedzi się 1 ) i jeszcze raz pobrali krewkę i wsio :-)

Katja dokładnie tak jak napisała Iwonka :-)
a fotke zamieścisz w nastepujący sposób:
pod okienkiem w którym piszesz odpowiedź, masz okienko "dodatkowe opcje", wybierz "zarządzaj załącznikami i tam w pierwszej rubryczce musisz podać lokalizację zdjecia, aby sobie ułatwić wybierz "przeglądaj", nastepnie "wyślij plik" i na dole masz "zamknij okno" i już :-)
Bardzo bardzo chcemy zobaczyć Sofijkę, postaraj się :tak:

Katja - to twoja córunia już ma niezłą wagę;-):-)
co do glukozy.... to tak jak pisały dziewczyny, a w zależności na jaką dwakęmasz skierowanie jesli na 50gram glukozy to krew jest pobierana na czczo i 1 godzinę po wypiciu glukozy lub jęsli masz skierowanie na 75gram glukozy to krew jest pobierana na czczo i po 2 godzinach:tak: ja to już jestem weteranka w piciu glukozy:baffled: piłam juz 3 razy i jeszcze raz za 3tyg mnie to czeka:-p

My też po wizycie ale bez usg...wsio oki.Szyjka wysoko i tzryma :-)

Katja ale duzia Twoja dziewuszka WOW!!!!!!!!!!!!!!!
Widać ze moja drobnijesz a będzie...

Lady a Ty nie wolisz tego suwaka w podpis sobie dac?

Moje dwie kumpeli internetowe urodziły ale fajnie

Madziujko - no to super że wsio oki:tak: my też już za niedługo będziemy rozdwojone, już bliżej niż dalej:szok::-D:-D to pogratuluj kumpelom:tak:
ja pierwszy raz piłam glukoze (50g) w 22 tyg i wyszło mi ponad normę i dostałam skierowanie do poradni dla kobiet ciężarnych z cukrzycą bo wynik oznaczał że jestem w grupie ryzyka zachorowania na cukrzycę potem już w Klinice piłam 75g glukozy w 24tyg i wyszło oki, potem w 28tyg tez oki i czeka mnie jeszcze w 32tyg i dadza mi spokoj:-D na razie odpukać nie mam problemu z cukrem, ale jestem w grupie ryzyka:baffled: ale na szczęscie żadnej diety nie musze, bo tego bym chyba nie zniosla - pół życia na diecie i to jeszcze w ciąży:-D:-D

Dobry wieczór wieczorkiem!!!!

KASIU głowa do góry

Dziewczynki wy sie nie martwcie brakiem miejsc jak trezba będzie to i na korytarzu urodzimy....:-D:-D:-D:-D oczywiście żartuje ale będzie git więc głowa do góry i faktycznie tak jak MASIEK powiedział zatyczki w uszy i nie słuchać bo to tylko pogarsza sprawę co wam da zamartwianie na zapas co ma byc i tak będzie a swym zamartwianiem nic nie pomożemy tylko pogarszamy nasze samopoczucie....nic....więc głowa do góry bo dzieci się smucą w brzuszkach noooooo....:-D:-):-):-)

MADZIUJKA super,że gra wsio ok gratki dla kumpelek....

KATJA córa niech rośnie na zdrowie....

Ja kiedyś myślałam a może wcześniej urodzę a teraz mam w drugą strone im dłużej tym lepiej dla dzidzi...także niech tam siedzi maleńkie te me kopytko...:-)

MASIEK fajnie,że idziecie sprawdzić nawet jak jest git to ty będziesz spokojniejsza.....widzę,że lubisz czytać...ja też uwielbiam książki to me drugie życie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry