Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bratak kotku ja sie tak rozpedzilam ze juz mam prawie wszytko da malego nooo oprocz lozeczka i poscieli ... ale to zostawiam sobie na koniec.. juz nawet poprane ciuszki i poprasowane ... leza w komodzie:-)wiec tym co piszesz humoru sobie nie poprawie .. nie wiem co mio dzis jest .. jakas wsciekla jestem zato moj malz tryska dobrym humorem ... chybba mu go popsujeKasiu ,wiesz co jest najlepsze na zły humorek ???? ZAKUPKI !!! hihihi :-) to jest to co tygryski lubią najbardziej :-):-)
i ja tak od rana jak wsiadłam na sklepy to już normalnie cały Poznań zeszłam wirtualnieno i co by nie było zamówiłam parę cudnych rzeczy (dla dzidzi oczywiście :-)) a propos na Ubranka dla dzieci i niemowląt, ciuszki dziecięce, akcesoria dla dziecka, bielizna dla dzieci. mają piękne bodziaki w paski , takie kolorowe, i niedrogie 9-10zł :-):-):-)

hehe Bratka sama jestem ciekawa ..... ;-)Kasia, dobrze że chociaż Twój małż ma dobry humorek, ciekawe któremu uda sie zadziałać na drugiego większą siłą, gorzej jak z tych 2 przeciwnych frontów jaka burza sie rozpęta hehehee
a u mnie lekko sie przejaśnia tralalala :-):-):-)

ja tez sie duzo rzeczy naczytalam i o lutyckiej jak narazie mam najlepsze zdanie :-) ja to bede mieszkala na grunwaldzie niedlugo, moze na lutycka nie jest mi najblizej, ale tam czuje ze bedzie najlepiej. moj lekarz to mi oczywiscie poradzil zebym rodzila tam gdzie on pracuje, ale przeciez to moj wybor, poza tym jak sie naczytalam o tym moim ginku to mimo ze lekarz wyuczony ale bardzo niemily dla kobiet