reklama

Kwietnióweczki 2008

Czy wasze bąble też maja czkawkę? Mój ma tak z 1-2 razy dziennie, chyba. Są to takie regularne pyknięcia jak w rytmie serca, i nie kopniaki tylko takie śmieszne ruchy w głębi brzucha!

reklama
A ja widzę, że Nasza Kasia jak zwykle się najbardziej upiła i nawet nie wie czyją Studniówkę opijała :-D:-D:-D Kaśka, nie wierzę, że Ty masz zły humorek ;-) No coś Ty... Przecież to Ty zawsze Nas pocieszasz, więc ( jak to sama napisałaś ) trzymaj fason i nie rozklejać mi się tu ;-):-D:happy2: Ale fakt, że pogoda może popsuć humorek... Zaraz WIOSENKA dziewuszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D No i mówisz, że lepiej mieć laktator ze sobą :confused: Kur** no sama już nie wiem teraz...
taaa kurna sokiem z marchewki wlasnej produkcji :-)nie mam humoru i jestem dzis Zlllllllaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iwonka, też tak myśle :tak:
Kachurku, niestety jeszcze czkawki nie zidentyfikowałam u mojej małej :-(

Słucham właśnie radia Eska i dopiero co mówili że gdzieś w Tarnobrzegu lekarz i położna źle zinterpretowali wyniki badania KTG u ciężarnej, które wskazywało na ustawanie czynności życiowych u dziecka, przez co dziecko zmarło :-( położna nie przekazała lekarzowi prawidłowego wyniku badania a lekarz kazał odłączyć od aparatury, i takich fachowców mamy w naszych szpitalach ?!!!!!?! :confused: tragedia!!!

Nom moja niunia ma czkawke :-) hihi smieszne uczucie, faktycznie w rytm bicia serca. no i ja wczoraj wieczorem tlumaczylam tatusiowi, że to pewnie czkawka, a on sie to moje serce hehe gluptas! :-D no gdzie serce na dole brzuszka ??:confused: moja kruszynka ma głowke tak baaardzo niziutko, czasem to tak nie wygodnie tam w dole, jakby już sie pchała na zewnątrz :szok:

O dziewczyny a myślałyście już jaki kupić fotelik samochodowy? tzn. czy do 13 czy 18 kg? ja to chyba jednak kupie ten pierwszy do 13 bo ponoc dziecko powinno siedziec w pierwszych miesiacach tylem do kierunku jazdy, a te wieksze foteliki to takie ze bardziej wyprostowane dzieck no i juz inaczej zupelnie sie montuje w autku :baffled:

Bratka przestan psioczyc na polska sluzbe zdrowia :wściekła/y:bo najlepszym sie zdarza .. przyjedz do mnie to zobaczysz jak wyglada sluzba zrowia .. mierzenie brzucha centymetrem, badanie moczu papierkiem lakmusowym o 17 i badanie krwi rowniez o 17.....albo badanie dopiero w 2 dobie noworodka ........................ wierzcie mi dziewczyny nasi lekarze to naprawde swietni specjalisci a przedewszytkim wyksztalceni dobrze...a ze zdarzaja soie przypadki ze czegos nie zobacza lub przeocza i tak bywa... teraz sie duzo o tym wszytkim mowi i to jest jedyny powod...nie panikujecie :-):-):-)

Kasiu ,wiesz co jest najlepsze na zły humorek ???? ZAKUPKI !!! hihihi :-) to jest to co tygryski lubią najbardziej :-):-):-D:-D
i ja tak od rana jak wsiadłam na sklepy to już normalnie cały Poznań zeszłam wirtualnie :-D no i co by nie było zamówiłam parę cudnych rzeczy (dla dzidzi oczywiście :-)) a propos na Ubranka dla dzieci i niemowląt, ciuszki dziecięce, akcesoria dla dziecka, bielizna dla dzieci. mają piękne bodziaki w paski , takie kolorowe, i niedrogie 9-10zł :-):-):-)

co jest Kasiczku, czyżby to Twój małż do takiego stanu Cie doprowadził ? :-)
mi już przeszło po wczorajszym :tak::-)
nie moj malz dzis wlasnie jest w domku siedzi chlopina cichutko i pod nosem sie ze mnie smieje....... ;-)zaraz dziewczyny ze szkoly wroca to mnie troche rozruszaja ..
ide powiem chlopu zeby foty wozka zrobil to wam wkleje .;-)

reklama
Hej dziwczyny, czytam o waszych sprawach i chce mi się dołączyć:), rodzę 12 kwietnia (jak dobrze pójdzie). Chce rodzić na Lutyciej w Poznaniu, trochę się naczytałam o porodówkach i trochę sie boję, najbardziej że zabraknie miejsc i odeślą nie wiem gdzie np do Wrzesni :( już kombinuję czy nie symulować i ostatnich dni nie spędzić na patolgi ciazy, ale z drugiej strony jak leżałam na patoligii z pierwszym dziciaczkiem to źle wspominam, więc sama nie wiem. Z drugiej strony jak by mieli mnie gdzieś odsyłać... az się boje.. czy wierzycie ze tak może być? Mosze pogadać z lekarzem co poradzi (o tych odsyłaniach to słychałam od znajomej pielęgniarki, że ludzie dzwonią po szpitalach w Poznaniu i szukają miejsc :(( Trzymajce sie ciążówki i dajcie znać co o tym myślcicie
ps ja bardzo nie zaawansowana na forum

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry