Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaa kurna sokiem z marchewki wlasnej produkcji :-)nie mam humoru i jestem dzis ZlllllllaaaaA ja widzę, że Nasza Kasia jak zwykle się najbardziej upiła i nawet nie wie czyją Studniówkę opijałaKaśka, nie wierzę, że Ty masz zły humorek ;-) No coś Ty... Przecież to Ty zawsze Nas pocieszasz, więc ( jak to sama napisałaś ) trzymaj fason i nie rozklejać mi się tu ;-)
Ale fakt, że pogoda może popsuć humorek... Zaraz WIOSENKA dziewuszki
No i mówisz, że lepiej mieć laktator ze sobą
Kur** no sama już nie wiem teraz...

tragedia!!!
no gdzie serce na dole brzuszka ??
moja kruszynka ma głowke tak baaardzo niziutko, czasem to tak nie wygodnie tam w dole, jakby już sie pchała na zewnątrz 

bo najlepszym sie zdarza .. przyjedz do mnie to zobaczysz jak wyglada sluzba zrowia .. mierzenie brzucha centymetrem, badanie moczu papierkiem lakmusowym o 17 i badanie krwi rowniez o 17.....albo badanie dopiero w 2 dobie noworodka ........................ wierzcie mi dziewczyny nasi lekarze to naprawde swietni specjalisci a przedewszytkim wyksztalceni dobrze...a ze zdarzaja soie przypadki ze czegos nie zobacza lub przeocza i tak bywa... teraz sie duzo o tym wszytkim mowi i to jest jedyny powod...nie panikujecie :-):-):-)

no i co by nie było zamówiłam parę cudnych rzeczy (dla dzidzi oczywiście :-)) a propos na Ubranka dla dzieci i niemowląt, ciuszki dziecięce, akcesoria dla dziecka, bielizna dla dzieci. mają piękne bodziaki w paski , takie kolorowe, i niedrogie 9-10zł :-):-):-)nie moj malz dzis wlasnie jest w domku siedzi chlopina cichutko i pod nosem sie ze mnie smieje....... ;-)zaraz dziewczyny ze szkoly wroca to mnie troche rozruszaja ..co jest Kasiczku, czyżby to Twój małż do takiego stanu Cie doprowadził ? :-)
mi już przeszło po wczorajszym:-)