reklama

Kwietnióweczki 2008

Silka kurcze ty to chyba prywatnie chodzisz, tyle zdjęć USG :-) ja to na NFZ i mi ginek nigdy nic nie dał :-( mam tylko zdjęcie z pierwszej wizyty (5 tydz) jak byłam u prywatnej ginki a tego gina to nawet nie wiem czy poprosić można zeby takie zdjątko dał :baffled:

reklama
Kasiu, ja mam wrażenie, że mój synuś leży w poprzek :baffled: No i też mam nadzieję, że się obróci, bo chyba nie każą mi Go tak rodzić :confused::-D Ja mam usg 4tego lutego, więc się dowiem co i jak :tak:

iwonko, to prawda... Chodzę prywatnie i zdjęcia dostaję " gratis " do każdego usg... Mam już chyba z 15 :-D Filmik też mam z ostatniego usg z 21 tygodnia, ale za filmik już płaciłam ( dodatkowo do wizyty 10 zł. ) A Ty zawsze możesz spytać ginka czy mógłby zrobić kilka zdjątek... Chyba, że nie ma do tego sprzętu :confused:

Iwonko, to kiepściutko z takim ginkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale spytaj jak nie będzie mocno nadęty :-D:-D:-D:-D Może jednak zrobi jakieś zdjęcie Twojemu Maleństwu :tak:

A jak gdzie Kwietnióweczki się podziewają :confused:
Ciekawe co tam u Niebo słychać :tak:
Bartka dziś cichutko siedzi :tak:
Renia, Lajla, Ada, masiek...... Where are you ;-)

Kasiu, ja mam wrażenie, że mój synuś leży w poprzek :baffled: No i też mam nadzieję, że się obróci, bo chyba nie każą mi Go tak rodzić :confused::-D Ja mam usg 4tego lutego, więc się dowiem co i jak :tak:

iwonko, to prawda... Chodzę prywatnie i zdjęcia dostaję " gratis " do każdego usg... Mam już chyba z 15 :-D Filmik też mam z ostatniego usg z 21 tygodnia, ale za filmik już płaciłam ( dodatkowo do wizyty 10 zł. ) A Ty zawsze możesz spytać ginka czy mógłby zrobić kilka zdjątek... Chyba, że nie ma do tego sprzętu :confused:
Silka ty sie nie masz o co martwic to twoja pierwsza ciaza , w zwiazku z tym jak Alanek sie nie obroci to zrobia ci cc inaczej sytuacja wyglada u mnie gdyz ja juz rodzilam....:-(a poza tym w Tej posranej Irlandii nie wiadomo co zrobia ... no nic pozostje mi poczekac do 25 lutego bo laskawie mi na ten dzien wyznaczyli 2 wizyte :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry