ka32sia
Mamusia z piekła rodem
he he Adunia gdzie kozanow a gdzie korona..:-)..a ja przez 20 lat na Gaju tzn. KrzykachLADY a mieszkasz blisko korony?Ja mieszkałam kiedys na kozanowie
KASIU zgadza się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he Adunia gdzie kozanow a gdzie korona..:-)..a ja przez 20 lat na Gaju tzn. KrzykachLADY a mieszkasz blisko korony?Ja mieszkałam kiedys na kozanowie
KASIU zgadza się![]()

ale się pytam bo moja kumpela tam blisko mieszkała i często do niej jeździłam to pytałam LADY tak z ciekawości a juz myslalam ze cos ci sie merdloo tak kasiu dwie różne strony wrockaale się pytam bo moja kumpela tam blisko mieszkała i często do niej jeździłam to pytałam LADY tak z ciekawości

:-)
ja dzisiaj znowu jakiś szalony dzień miałam, prawie zero komputra ale czasem to wychodzi na zdrowie
jutro wyprawiamy dla znajomych parapetówke więc też nie bede miała zbyt dużo czasu ale postaram sie znaleźć chwilke by tu z Wami poforumować

mam jakis dziwny humorek od rana ale to pewnie przez niewyspanie....
Co innego przy porodzie przy przeciskaniu sie przez kanał rodny ale w środku i to w tak wczesnej ciązy, no sory, ale to jakaś lipa wielka

lub przebywać w palarni i już dziecię niedotlenione. Do tego jakis lek czy stres i o