reklama

Kwietnióweczki 2008

MI sie też wydawało,że to się zdarza w óźniejszym okresie ale widocznie kobietę w ciąży mozna wszytskim nastraszyć....ale jak tak mówisz to luzik....:-):-):-):-)

LADY okrzycz twą teściową....

kurczę tak patrzę mi leci już 29 tydzień nie długo 30 i dzidziolek będzie ze mną boziu jak ja go kocham że zacałuje i zaściskam....a jak usłyszę jego pierwszy płacz już mi się chce płakusiać a co dopiero jak ujrzę na żywo....przydało by się jakieś śniadanko zjeść....

reklama
jak by nie było straszna histria, jak to przeczytałam to miałam wrażenie że mi się brzuch obniżył i się przestraszyłam. Ale tak jak mówi Lyckymama nie sądze by mogło miec to miejsce, to teściowa wiec historia mogła mieć miejsce 20 pare lat temu i może przyczyna tej strasznej sytuacji jest inna :(

ASIAKOW dzien dobry!!!!

a gdzie reszta SILA wstawaj...

MASIEK jak tam po wizycie....gadaj....

LADY....RENIA...KASIA....KACHUREK...BRATKA(dziś imprezka :-)masz więc miłej zabawy)IWONKA....MAJA....KATJA...czy kogoś ominełam przepraszam jak tak to wstawać:-)

Właśnie zadzwoniła moja koleżanka żebym podeszła bo mi przywiozła dwie bluzeczki takie ciążowe jak mi się spodobają to je wezmę a nie drogie tratatatatatata...:-)

Heloo z rana Luckymama, Aduś, Asia i Kasia :-):-):-) Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam, ale przyznam się, że wkręciłam się w "dzien dobry tvn" więc dopiero teraz zlazłam z łóżka :tak: Muszę zaraz brać się za sprzątanie :baffled:

Lady to widzę, że twój synuś to już dobra partia na męża :-D o córunie się nie martw, jak idziesz do lekarza to się upewnisz :-) teściowej współczuję, ale myślę że nie powinnaś jej za taką historię położyć skóreczkę od banana po nóżki ;-) niegrzecznie tak straszyć przyszłą mamusię, a napewno u ciebie wsio oki, tym bardziej że niunia regularnie daje o sobie znać :blink:

hej dzisiaj ja mam jakiś zły dzień dziwczyny :(, głowa od rana mnie boli, ciśnienie sobie mierzyłam i jako takie 116 na 65, raczej moze być, ale spać w nocy nie mogłam ze 4 razy wstawałam, a to pić a to kibilek.
może jakieś przeziebienie mnie bierze, Misiek oststnio miał kaatar i mówił ze w klasie dużo dziciaków jest chorych ( moze co ze szkoły przyniósł)

Jutro teściowa zabiera syna na ferie to sobie odpocznę i troche pokupuje dla małej - bo prawie nic nie mam maz mój mowi ze w marcu pojedziemy na zakupy :( ale raczej nie sadze bym mogła tak długo czekać

Miałam też sen porodowy: jestem na sali i rodze a maz mówi że w pokoju obok mecz i tylko zobaczy jaki wynik :( ja ze ok i potem bwez bólu myk myk urodziłam mam dziecko a ono mówi że chce pić. I tak lepiej wcześniej koledzy z pracy śnili mi się ze są w ciązy :)

A i zapisałam sie do położnej, już złożyłam deklaracje i mam komóre do niej jak urodze to maz sie z nia umówi na wizyty, tylko nie wiem ile tych wizyt jest refungowanych (chyba dwie ale musze sie jej zapytać, a ona jest blisko, bo przychodnia na osiedlu i moze podejść w 2 minuty.

dzień dobry
Jestem na trochę bo się pakujemy i na jakiś czas jedziemy do teściów, znaczy się Wojtek do poniedziałku a ja chyba trochę dłużej a co:-) trochę sobie pobędę z rodzinką:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry