Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

całe 400gram do przodu, no mam nadzieję, że do kwietnia nadrobimy i nawet jeśli Leoś wcześniej będzie musiał się urodzić będzie dobrze
mimo, że jesteś przy nim nauczyłaś go samodzielności, to się chwali. Znam niestety kilka mam które zostają w dom z dzieckiem i robią z niego sierotkę i aż pójdzie do szkoły nic nie potrafi zrobić sam. 
takie bzdury. Wiesz co podejrzewam, że kiedyś zaniedbała coś ja była w ciąży. Fakt dzisiaj są trochę inne czasy niż te 20 parę lat temu i nie było takiego sprzętu, ale dużo już lekarze wiedzieli.

dzis juz ryczalam tak na dzien dobry, bez powodu, a wody nie bylo i nie moglam sie umyc to chyba byl powod. Boze dziewczyny moze za duzo myslimy??????????????????
nom a każda mamusia ma inną ciążę i tak naprawdę to mogą różnie rosnąć te maluszki i my możemy różnie tć a poźniej i tak wszystko będzie podobnie, czyli dzieciaczki zdrowe a mamusie szczuplutkie 
tego mojego ginka to strach sie bac
Jak już będę po przeprowadzce to zacznę węszyć co tam jest na grunwaldzie :-)