reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY ja właśnie się opchałam łazankami aż sama się zdziwiłam,że tyle zjadłam :-p i mały zaczał się wiercić od razu chyba przez ten mój obiad ma mało miejsca :-):-):-) kurczę ale pogoda się zepsuła a wczoraj takie słonko było piękne a dziś

reklama
Ada moja dziewczynka chyba długa jest bo ja ostatnio czuje ruchy w dwóch miejscach naraz z jednej strony boku i z drugiej w tym samym czasie..... no mowie ci chyba malo ma miejsca juz....

no właśnie LADY mój chyba też bo czuje go 5 cm nad pepkiem i oczywiście z przewagą na prawy bok i jednocześnie pod pepkiem też dosyć nisko ale z lewej strony(chyba się wtedy przeciąga po spaniu) no tak mi się wydaję wczoraj próbowałam go nagrać na kamerkę w telefonie bo jak się ruszał to mi się takie gule robiły na brzuszku ale co włączałam kamerę w telefonie to mądrala wtedy spokojny skąd wiedział....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Lady i moja niunia się nieźle czasami wyciąga, czasem czuję taką fale jak na meczu :-D A co do wstrętu to ja od świąt mam wstręt do bigosu, bo teściowa tyle tego dała że ledwo w zamrażarce się mieścił i trzeba było zjeść :baffled: a nie powiem żeby był on taki jak u mojej mamy, no ale przecież nie powiem teściowej że mi za bardzawo nie smakuje, więc jedliśmy z małżem przez dwa tyg i już chyba też miesiącami nie tknę :baffled:

Aga mi to według @ to na 11 kwietnia, no i ginek nic mi nie mówi co wychodzi na usg, ale mała w 28 ważyła 1100, ja to jakoś czuję że chyba się szybciej zobaczę z moją córunią, teraz to brzuszek rośnie jak na drożdżach :-)

Iwonka ja też dziś zakręcona jak barani róg :-D:-D aha zapytaj się gina przy okazji jaki termin ci wychodzi wg usg ale oni chyba i tak patrzą na termin wyliczony wg @ tak mi sie wydaję bynajmniej

Moja w 26 tygodniu wazyl;a prawie 900 gram... teraz wiziyte mam na Walentynki juz sie nie moge doczekac );) ten czas mi sie tak dłuzy ale po 1 lutym musze robic ten cholerny test na glukoze ochyda.....ale niedlugo zobacze moja niunie ;)

No Lady nie długo zobaczysz lutowe mamusie się szykują potem marzec tylko i my więc leci ten czas tylko nam kobieto w ciąży się dłuży.... dobrze,że mamy to forum to se pogadamy....:-):-):-)

czesc
JA MAM DOLA WIEC ZA DOBBRYM PARTNEREM DO DYSKUSJI NIE JESTEM .................MAGNEZ MAM WYPLUKANAY ..nic dodac nic ujac:wściekła/y:fajfus mnie wkurwia :wściekła/y:spadam odezwe sie nibawem.... kiss laski

reklama
Ja mam wizytę w piątek ale nie wiem czy z usg ale zobaczę muszę wyniki zrobić siusiu i morfologię ale trza rano wstać i iść a mi sie tak chcę jak nie wiem co....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry