reklama

Kwietnióweczki 2008

KASIU bidulko tak se właśnie pomyślałam,że ci magnez wypłukuje mąż dlatego Cie tu nie ma bosheee dorwałam bym go to bym mu w łeb natłukła tak napastować kobiete w ciąży no i widzicie co z nimi jest jak tak można kasiu jesteśmy z Toba palnij go w łeb...

no dobra ja se idę co tu tak bede siedzieć papa wpadne wieczorkiem do Was dziewuszki me kochane

reklama
Lady naprawde super wyglądasz, ja jestem zdecydowanie bardziej duża :( A z malowaniem to samozaparcie wielkie

Byłam dzisiaj w przychodni na usg cycuchów i jest dobrze :) przejrzałam tez oststnie wynik krwi są ok

jedne co mnie martwi ze nie mam ochoty na jedzenie inne niż czekolada, lody, ciatka itp na mieso/ warzywa nie moge patrzec,

w tesco przy przychodni kupiłam przeceniną tuniczke -70 nawet ok wyglądam,
pozdrawiam z Poznania

Kasiek!---- nie daj się! wypierz jego rzeczy w jakims draznioącym środku hahahaha bedzie miał chlop nauczke... hehehheheh w kazdym badz razie glowa do gory nie przejmuj sie po burzy zawsze wychodzi slonce....a nerwy tylko dziecku szkodzą....

Iwonka miałaś mi zaklepac miejsce na porodówce :) nie śpiesz sie za bardzo
Moja Helenka miała z 1000 w 26, ale lekarz mówił ze ok, symek tez był duży i długi jak urodzłam (ciuszki na 56 sie nie przydały zbytnio) I tak w dalszym ciągu mój misiej jest wysoki

Mój ginio mówi ze to badanie do 10 tyg daje dobre rozeznanie w terminie pododu na zdjęciu z usg jest podana data orientacyjna porodu (jak masz trare zdjęcia z usg to powinnaś znaleść na nich date porodu)

Ja myśle że mam dobrze policzone bo bardzo czekaliśmy na kreski na teści i co 3 dni testy robiłam :)) i tak by sie i data ostatniej miesiączki i wynik z usg na początku sie zgadza

Hej ASIA

Kurde ja mam to samo co Ty za slodkim to mnie trzesie a z miesa zjem tylko schabowy kotlet.... ciagle mi brakuje czegos slodkiego... mój mąz zawsze mnie drazni jak mu mowie ze zjadlabym sobie cos slodkiego... on do mnie to poslodz sobie bardziej herbate..aja na to ze zjesc a nie wypic...a on wciska mi na sile kanapki z miodem hahahahah dajcie spokoj nie moge z nim....

Ale fakt faktem slodycze nie moge miec na wyciagniecie reki bo wtedy nie mam umiaru i jem poki sie nie oprozni w szafce.... a jak nie amam to chodze i mysle co tu wszamac.... ostatnio zrobilam sobie capuccino jedyna kwa jaka raz na jakis czas lykne.... własnie mi to przypomnialo ze mam rezerwowe Grzeski w szafce ;)

A jeszcze jedno mi tez lekarka nigdy nie mówiła ze data porodu jakas według usg tylko zawsze okresla wdług ostatniej miesiaczki,.... moze dlatego ze ja chodze na kase chorych a na 4 dprywatnie bylam tylko raz ale tam mi tez facet nic nie mowil...

Ginio mówił ze usg tak ale to wczesne z pęcherzyka (ja byłam aktrat wtedy - tak mnie skirował na bardania do szpitala i mnie dość dobrze wtedy na patalogi wczesnej ciąży wybadali

wiecie mi chodzą po głowie kremówki albo jakieś cista z pianką .... niam niam jutro ide z koleżankami na słodkie - jedna wypatrzyła dobną kawiarnie na rynku i bedziemy tesować :)))

Ja juz sie nie denerwuje jestem na etapie knucia planu zemsty.... i to nie na moim fajfusie pizdusiu mamisynku ................ tylko na jego straej po*****ej do szpiku kosci ..... chyba zrobie sobie lalke voodu i zaczne szpilki wbijac:tak:i moze wtedy odetchne bo dopoki ta s****a bedzie po ziemi chodzi to czarno to widze ..................................................:-D:-D:-Dprzepraszam za niecenzuralne slowa Maska nie ma wiec co tam....

Kacha niezła jestes ostatnio czytałam ze zamrazanie zdjecia kogos dziala zle na te osoby hahahahahahahahahaah no ale zeby nie bylo...wspolniczka Twoich podstepkow nie bede hahahahaahha kurde jeszcze za to mnie wsadza do kryminalu hahahahahahahahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry