reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
KACHURKU bidulko to musiałaś się wymęczyć....dobrze,że wszystko powoli wraca do normy....:tak: życzę dużo zdrówka...:-)

SILA witaj:-)

A gdzie to nasza ciotka RENIA!!!!

I MADZIUJKA!!!!

KASIU jesteś the beściak:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: dobre voodo spoko spróbuj z włosami jak przyjedzie w maju ale że zdjęcia nie masz w domu teściowej jak możesz w lotki byś pograła....

KACHURKU bidulko to musiałaś się wymęczyć....dobrze,że wszystko powoli wraca do normy....:tak: życzę dużo zdrówka...:-)

SILA witaj:-)

A gdzie to nasza ciotka RENIA!!!!

I MADZIUJKA!!!!

KASIU jesteś the beściak:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: dobre voodo spoko spróbuj z włosami jak przyjedzie w maju ale że zdjęcia nie masz w domu teściowej jak możesz w lotki byś pograła....
heheh jeszcze tego mi brakowalo zeby fotki tej starej ropuchy miec :-D synus ma pare u siebie na kompie....ze skanuje i w salonie powiesze i co jakis czas pyrzyloze ze srubokrentu w czolko......moze mi ulzy:-):-):-):-)
Adunia ty sobie zalatwiaj ten necik bo ja sie zatesknie za Toba;-)

Czesc Dziewczynki

Przepraszam ze tak rzadko zagladam ale ja normalnie ostatnio nie mam czasu:szok:, do poludnia robota w domu, potem dzieciaczki i znowu robota, i tak leci dzien za dniem:-(. Dzisiaj przyszedl wozio i jest super sliczny:-), fotelik tez porzadny takze teraz siedze skladam i rozkladam wozio:-D

Kachurek zdrowiej szybciutko

No i juz musze mykac bo znowu jeszcze lekcje z maluszkami:crazy:, moze z rytmu sie wybilam wiec postaram sie go zlapac :-D

Jakbym nie zajrzalam to kolorowych snow i wielka buzka dla Was wszystkich i dla kazdej z osobna:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry