reklama

Kwietnióweczki 2008

O proszę ciotka klotka wpadła ty się wbijaj w ten rytm i nas tu nawiedzaj a nie opuszczasz się ....:-)

SILA też widzę znikła może znowu jej necik nie chodzi:-( czekamy

reklama
no juz widze poprostu wyoprzedzacie moje posty bhahahahah ;)

Renia kurde ja tez sie nie moge doczekac az wozek bede miala...pewnie nie bede kursowac z nim po domu tylko dookola domku hahahahahahahahaha wsadze lalke i pospaceruje a co hahahahahahahaha

Kasia bojowa dzis hahahahah

Laski, ten mój net chodzi jakby chciał a nie mógł :angry:

Renatko witaj :-)

Widzę, że tu jakieś groźby voodoo :szok: Jejuuu.... Kaśka ja to bym się Ciebie bała na miejscu Twojej teściowej :-D;-)

Lady, ja zajrzałam i obejrzałam Twoje foteczki :tak: Laseczka z Ciebie !!! No i synuś śliczny i mężulek przystojniak :tak: Ale Sandrunia będzie ładna dziewuszka :tak:

Kachurku, szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

Laski, a ja chciałam się Wam pochwalić, że od dwóch tygodni nicccccccc nie przytyłam, a dziś waga nawet kilogram mniej niż wczoraj pokazała :-D Także szczęśliwa jestem :-D W końcu moje ograniczenie słodyczy efekt przyniosło :-D Poza tym dalej na stopie wojennej z Piotrkiem jestem, więc nie ciekawie... Wczoraj już Go słuchać nie mogłam, takie brednie opowiadał, że się do innego pokoju spać przeniosłam :-( A dziś rano wyszedł zanim wstałam i jeszcze Go w domu nie ma :-(:zawstydzona/y: Zastanawiam się czy nie zadzownić do Niego, bo powoli zaczynam się martwić dlaczego tak długo... Eh... FACECI :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:

KASIU:-D:-D:-D święta racja to juz na pewno kupię jedną:-D:-D:-D

SILA bądź twarda nie dzwoń pewnie specjalnie tak robi:-) przyjdzie....boshhhheee ci faceci....

reklama
Laski, ten mój net chodzi jakby chciał a nie mógł :angry:

Renatko witaj :-)

Widzę, że tu jakieś groźby voodoo :szok: Jejuuu.... Kaśka ja to bym się Ciebie bała na miejscu Twojej teściowej :-D;-)

Lady, ja zajrzałam i obejrzałam Twoje foteczki :tak: Laseczka z Ciebie !!! No i synuś śliczny i mężulek przystojniak :tak: Ale Sandrunia będzie ładna dziewuszka :tak:

Kachurku, szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

Laski, a ja chciałam się Wam pochwalić, że od dwóch tygodni nicccccccc nie przytyłam, a dziś waga nawet kilogram mniej niż wczoraj pokazała :-D Także szczęśliwa jestem :-D W końcu moje ograniczenie słodyczy efekt przyniosło :-D Poza tym dalej na stopie wojennej z Piotrkiem jestem, więc nie ciekawie... Wczoraj już Go słuchać nie mogłam, takie brednie opowiadał, że się do innego pokoju spać przeniosłam :-( A dziś rano wyszedł zanim wstałam i jeszcze Go w domu nie ma :-(:zawstydzona/y: Zastanawiam się czy nie zadzownić do Niego, bo powoli zaczynam się martwić dlaczego tak długo... Eh... FACECI :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:
no to widze ze nie tylko u mnie kriza ............. nie dzwon nie rob jaj ... specjalnie nie przylazi do domu zebys sie martwila hehhehe
a kij z ta moja tesciowa ............. pewnie sie boi ........ wczoraj sapala do mojego taty ze ja to jej nienawidze wiec kobiecina to ma czuja ..........bedzie sie dzialo w maju hehhehehehe jak sie odwarzy tu przyjechac cipa glupia....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry