reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
:-):-) Ja to sam wózek po mieszkaniu prowadzałam, jak przywieźliśmy wózio do domku :-D A teraz stoi w sypialni i zamiast go złożyć, to tylko patrzę, oglądam, przestawiam go z miejsca na miejsce :-D Ale My durne jesteśmy :-D

A wiecie, że od kilku dni Alanek tak się wypina, że wyczuwam części Jego ciałka :-D Chyba stópki, ale pewna nie jestem... No i jest już tak wysoko, że czuję Go niemal cały czas prawie pod samymi cyckami :-D ( może dlatego, że cycki już prawie rozmiaru D mam :-D )

SILA ja też tak mam z moim synusiem też go wysoko czuję i wczoraj to wypukłości mi robił na brzuszku ale się uśmiałam mówię ci...i czuję dokładnie go jak dotknę a jak troszeczkę mocniej to się przesuwa me dziecię hehe

Sila amoze to nie przez slodycze stoi juz waga..ale przez newry mozemniej jesz ogolnie coooo? przyznaj sie nam tu bez bicia!!!!

A MI cycuszki kurde juz nie rosna nic a nic i nawet serio mowie wydaje mi sie ze zmalaly i zmiekly kurde nawet siarki nie widze.....a wczesniej byly nabrzmiale i cos wyciekalo delikatnie a teraz nic a nic ...i takie miekkie jakies flaki... tylko aj tak mam?

:-D To trochę mnie pocieszyłyście, że sama nie jestem :-D Jeszcze trochę poczekam, może przylezie ....

Kasia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka, no i dobrze, że zjadłaś :tak: A co masz głodna siedzieć :tak: A ja coś apetytu właśnie nie mam i chyba dziś kolacji nie zjem. No, chyba, że jeszcze zgłodnieję...

Dziś się cały dzień w łóżku byczyłam i wcale spać mi się nie chce... Ale za to wczoraj posprzątałam całą chatę, w szafach poukładałam i poprałam i poprasowałam rzeczy Alanka... Skończyłam o 20:30 i jak podłam, to zaraz spać mi się zachciało... A kręgosłup MASAKRA :szok: tak bolał :szok:

reklama
Kurcze a ja to takie małe cycuszki (choć i tak troszkę urosły) nie wiem jak ja wy wykarmie te moje dziecię :-D
o małż przyszedł z różami w przeprosiny hmm..... :-) popanosze sie jeszcze troche i sie uśmiechne do niego :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry