Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do wczoraj 
Na pewno się nie głodzę
Tylko słodyczy nie jem, a wcześniej ciągle coś przegryzałam i pewna jestem, że to dlatego
A co do cycków, to ja nie zauważyłam zmiany w wyglądzie... Duuuuuże są i przeszkadzają mi trochę... Ale też chyba bardziej miękkie niż były... Siary też nie mam 

Biedni Ci Nasi faceci czasami... No, ale w moim przypadku i tym razem to nie ja zawiniłam 
Kurcze a ja to takie małe cycuszki (choć i tak troszkę urosły) nie wiem jak ja wy wykarmie te moje dziecię
o małż przyszedł z różami w przeprosiny hmm..... :-) popanosze sie jeszcze troche i sie uśmiechne do niego![]()

no u mnie tym razem tez nie ja tylko ta stara raszpla przebrzydla .... a ten ja jeszcze bedzie bronil synalek za 10 centow..............juz sie nie denerwuje..Lady, właśnie ostatnio bezstresowe życie miałamDo wczoraj
Na pewno się nie głodzę
Tylko słodyczy nie jem, a wcześniej ciągle coś przegryzałam i pewna jestem, że to dlatego
A co do cycków, to ja nie zauważyłam zmiany w wyglądzie... Duuuuuże są i przeszkadzają mi trochę... Ale też chyba bardziej miękkie niż były... Siary też nie mam
Kasia, no właśnie to samo pomyślałamBiedni Ci Nasi faceci czasami... No, ale w moim przypadku i tym razem to nie ja zawiniłam
![]()