reklama

Kwietnióweczki 2008

mój też by mnie udusił gdybym zrobiła tak przy koledze sto procent:-):-):-) oj KASIU to mu pojechałaś nie źle obraziłaś jego męską dumę i nadszarpnęłas jego honor męski:-D:-D:laugh2::laugh2:

reklama
Kasiu z tą godziną to ja sie coś przykreciłam:baffled: niewiem czemu ale wydawalo mi sie ze sie doczytalamze mial byc o 3-ej:zawstydzona/y::baffled: to przez tą późną porę he he :-D aleś go urządziła, ło masakraale wstyd przed kumplem to sie bedzie działo:-p:-D:-D a to co on kluczy do mieszkanianie wziął:confused: oj ja na twoim miejscu tez bym sie pewnie wk...iła :-D:-D:-D to ja niechciałabym byc w twojej skórze jutro;-)

ja mu powiedzialam ze go nie wpuszcze jak nie przyjdzie za godzine.............. no nic jutro nie zyje:-) .......... jakby mnie nie bylo to mnie zakatrupil:-)

BRATKA ty się tak głośno nie śmiej jak możesz biednemu mężowi przeszkadzać :-D:-D:-D:-D:-D a swoją drogą to by się nabiegała a co niech biega

Kasiu z tą godziną to ja sie coś przykreciłam:baffled: niewiem czemu ale wydawalo mi sie ze sie doczytalamze mial byc o 3-ej:zawstydzona/y::baffled: to przez tą późną porę he he :-D aleś go urządziła, ło masakraale wstyd przed kumplem to sie bedzie działo:-p:-D:-D a to co on kluczy do mieszkanianie wziął:confused: oj ja na twoim miejscu tez bym sie pewnie wk...iła :-D:-D:-D to ja niechciałabym byc w twojej skórze jutro;-)
wzial klucze ale ja swoje do zamka w drzwiach wsadzilam:-D juz czuje ze nie zyje nawet dzwonic nie bede ............ heheh ale jaja......... a zreszta ma za swoje.. mowilam mu ...zeby przylazl na czas a wiedzial ze jestem zla na niego wiec niech sperdziela i spi po kumplach teraz to go wogole do domu nie wpuszcze bo juz jest spozniony na maxsa

Kasia napisała:
wzial klucze ale ja swoje do zamka w drzwiach wsadzilam:-D juz czuje ze nie zyje nawet dzwonic nie bede ............ heheh ale jaja......... a zreszta ma za swoje.. mowilam mu ...zeby przylazl na czas a wiedzial ze jestem zla na niego wiec niech sperdziela i spi po kumplach teraz to go wogole do domu nie wpuszcze bo juz jest spozniony na maxsa

o kur.... ale z Ciebie łobuz o masakra, aż sie popłakałam ze smiechu:-D:-D:-D dobrze że mój w pracy, bo by mi tu zrzedził ze nie dosc ze siedze nakompie to jeszcze nie dam mu spac:-D a zreszta mam duzo miejsca w lozku;-):-D:-D
nie ukatrupi cie bo maszw brzuszku dzidzie:tak::-D moj mi czasem mowi jak sie wscieka " poczekaj jeszcze 2 miesiace i inaczej pogadamy, bo teraz ci nic nie moge zrobic" buhahahaha:-D:-D:-D

reklama
złoty ząb kasiu dobre heeeeeeehe:-D:-D:-D:-D oj bidaczek....:-) skoro wie że nie rzucasz słów na wiatr to po co się dziwi i wkurza co nie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry