A
ada04
Gość
mój też by mnie udusił gdybym zrobiła tak przy koledze sto procent:-):-):-) oj KASIU to mu pojechałaś nie źle obraziłaś jego męską dumę i nadszarpnęłas jego honor męski

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niewiem czemu ale wydawalo mi sie ze sie doczytalamze mial byc o 3-ej
to przez tą późną porę he he
aleś go urządziła, ło masakraale wstyd przed kumplem to sie bedzie działo

a to co on kluczy do mieszkanianie wziął
oj ja na twoim miejscu tez bym sie pewnie wk...iła 

to ja niechciałabym byc w twojej skórze jutro;-)

a swoją drogą to by się nabiegała a co niech biega wzial klucze ale ja swoje do zamka w drzwiach wsadzilamKasiu z tą godziną to ja sie coś przykreciłamniewiem czemu ale wydawalo mi sie ze sie doczytalamze mial byc o 3-ej
to przez tą późną porę he he
aleś go urządziła, ło masakraale wstyd przed kumplem to sie bedzie działo
a to co on kluczy do mieszkanianie wziął
oj ja na twoim miejscu tez bym sie pewnie wk...iła
to ja niechciałabym byc w twojej skórze jutro;-)
juz czuje ze nie zyje nawet dzwonic nie bede ............ heheh ale jaja......... a zreszta ma za swoje.. mowilam mu ...zeby przylazl na czas a wiedzial ze jestem zla na niego wiec niech sperdziela i spi po kumplach teraz to go wogole do domu nie wpuszcze bo juz jest spozniony na maxsawzial klucze ale ja swoje do zamka w drzwiach wsadzilamjuz czuje ze nie zyje nawet dzwonic nie bede ............ heheh ale jaja......... a zreszta ma za swoje.. mowilam mu ...zeby przylazl na czas a wiedzial ze jestem zla na niego wiec niech sperdziela i spi po kumplach teraz to go wogole do domu nie wpuszcze bo juz jest spozniony na maxsa

dobrze że mój w pracy, bo by mi tu zrzedził ze nie dosc ze siedze nakompie to jeszcze nie dam mu spac
a zreszta mam duzo miejsca w lozku;-)

moj mi czasem mowi jak sie wscieka " poczekaj jeszcze 2 miesiace i inaczej pogadamy, bo teraz ci nic nie moge zrobic" buhahahaha

oj bidaczek....:-) skoro wie że nie rzucasz słów na wiatr to po co się dziwi i wkurza co nie:-)