reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasiu dlugo jeszcze bedziecie przez to okno gadać:angry::-D:-D
przyszlabys tu do nas pogadac:tak::-D:-D
no własnie Bratka.... ja tez juz nie mam sily i sie nnie nadaje do dluzszego chodzenia bo kregosłup boli, brzusio sie napina.... i do tego teraz doszły duszności:baffled: ...ech a ja jutro musze sie tłuc tramwajem na uczelnie odebrać indeks:baffled: strasznie mi sie niechce:crazy: mam nadzieje ze mi ktos miejsce w trawaju ustapi jak bedzie tlok boz tym to różnie bywa....

reklama
Kacha a to która godzina jest teraz u ciebie:baffled::confused::confused::confused: ale ty normalnie jesteś wredota:-D:-D:-D a gdzie sie twój małż podziewał ze go niechcesz wpuścić:confused::confused:
Bratko, no to rzeczywiście szkoda ze nic zbytnio nie było bo to w zasadzie miałaś podróz na marne:baffled:
u mnie jest godzina 22 :26
mial byc o 20 przylazl o 22 wiec nie ma dyskusji

MAJU ja dosłownie 4 dni temu jeszcze inaczej a od 4 dni jak chodzę to czuję że mi kregosłup wygina i boli a nie było tego jeszcze no pare dni temu....kurczę zmienia się sytuacja z dnia na dzień ale w końcu z tygodnia na tydzień dzidzie nam rosną i dlatego czuję jak brzuch mi wypina i kręgosłup sie ugina przez to:baffled: a i spacer 30 minut a odpoczynku 3 godziny:-p

Maja, a spróbował by ktoś tylko ciężarnej nie ustąpić :no::crazy: u mnie na szczęście są tak nieduże odległości w tej mojej mieścinie, że można spacerkiem dojść więc jak mam coś do załatwienia to mam chociaż okazje do spaceru :tak:

na kolejne zakupy jedziemy dopiero w połowie lutego, nie wiem co wtedy bedzie, chyba zrobie mojemu liste a ja usiądę w kawiarni hehee :-D

KasIU szkoda mi tego bidaka ale chciałabym zobaczyć z drugiej strony jego mine :-D:-D:-D:-D ale musi być zdziwiony karpia biedny szczelił na pewno :-D:-D ojejej wiesz co ma za swoje :-):-) zaraz zadzwoni do mamusi jeszcze kasieńko:-D:-D

z kolegą przylazł bo może myślał,że przy nim nie bedzisz złościć oj to teraz będzie dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżyyyyyyyyyyyyy:-):-):-):-):-)

bratka pomysł z kawiarnią dobry niech jeszcze na telefon robi foto i przylatuje zapytać czy ci sie podoba jak tak to kupujecie:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry