• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

No właśnie lipa, bo znajomi wyciągneli nas do A10 pod Berlinem, mówili że są tam super sklepy dziecięce, a tego z którego wklejałam te sukienusie tam nie było, poza tym nie mieli wszystkiego, wanienki mieli może ze 2 i nie w takim kolorze jak chciałam i ogólnie słabo wyposażone, h&m tamtejszy strasznie mnie rozczarował, a w markecie nawet żadnego proszku dla dzieci nie było :crazy:

reklama
hehhehe a tak zachwalalam swojego ostatnio ze taki punktualny .............. za az sie dzis spoznil mial byc za godzine a przyszedl po 3 i co teraz robi ............. stoi pod drzwiami ... a ja z nim gadam przez okno .......... spoznil sie dwie godziny to nich teraz kwitnie pod drzwiami nastepne 2:wściekła/y::-D:wściekła/y:godz...

Aduś, to zobaczysz rano bo to pewnie mały sobie zasnął w takiej pozycji, ze mame ciagle goni na siusiu:baffled::-D:-D
wiecie co poszłam sobie do marcówek.... czytam... a tam dwie lasencje mają już skurcze:szok: normalnie szybko stamtąd uciekłam:-D:-D skurcze asio, asio;-):-p:laugh2:

Aduś, też tak właśnie pomyślałam że może przeziębiłaś sobie pęcherz.
Podobno dobry jest sok żurawinowy, gdzieś o tym czytałam. Współczuję bardzo, bardzo, ja się zapalenia pęcherza boję jak ognia. Mam nadzieję że szybciutko Ci to cholerstwo przejdzie.

Kacha a to która godzina jest teraz u ciebie:baffled::confused::confused::confused: ale ty normalnie jesteś wredota:-D:-D:-D a gdzie sie twój małż podziewał ze go niechcesz wpuścić:confused::confused:
Bratko, no to rzeczywiście szkoda ze nic zbytnio nie było bo to w zasadzie miałaś podróz na marne:baffled:

Witaj Kasieńko :-)
no ten mój ostatnio też mi taki numer wyciął, pojechał sobie na basenik, miał być za 2 godziny, a wrócił po 4 :crazy: myślałam że wyjde z siebie i stane obok. Przez całą dobę miał mnie z głowy, takiego focha zarzuciłam :-D

no właśnie zoaczę rano bo mam wrażenie że mi cały dół uciska :-D:-D:-D:-D:-D albo pęcherz podziębiłam co też wydaję mi sie prawdopodobne....z tym,że nie boli mnie przy siusiu tylko tak troche ale chyba to to tak mysle i mały dokłada swoje matce

KASIU no nie mogę jak możesz go trzymać pod drwiami ale się uśmiałam mój by poszedł sobie do jakiegoś hotelu za bardzo honorowy...stoi tam jeszcze
:-D:-D:-D

Maja, żebyś wiedziała. Ja już sie normalnie nie nadaje na zakupy, po 1 godz. miałam już dość, nogi to mi w t....k wchodziły, a dzisiaj ledwo chodzę tak mnie jeden pośladek boli ;-):tak::no:

reklama
BRATKA ja też się szybko napalam na zakupy a po godzinie juz nie daję rady chodzić....:-):-):-):-) szybko się męczę i staję się marudna....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry