reklama

Kwietnióweczki 2008

No właśnie lipa, bo znajomi wyciągneli nas do A10 pod Berlinem, mówili że są tam super sklepy dziecięce, a tego z którego wklejałam te sukienusie tam nie było, poza tym nie mieli wszystkiego, wanienki mieli może ze 2 i nie w takim kolorze jak chciałam i ogólnie słabo wyposażone, h&m tamtejszy strasznie mnie rozczarował, a w markecie nawet żadnego proszku dla dzieci nie było :crazy:

reklama
hehhehe a tak zachwalalam swojego ostatnio ze taki punktualny .............. za az sie dzis spoznil mial byc za godzine a przyszedl po 3 i co teraz robi ............. stoi pod drzwiami ... a ja z nim gadam przez okno .......... spoznil sie dwie godziny to nich teraz kwitnie pod drzwiami nastepne 2:wściekła/y::-D:wściekła/y:godz...

Aduś, to zobaczysz rano bo to pewnie mały sobie zasnął w takiej pozycji, ze mame ciagle goni na siusiu:baffled::-D:-D
wiecie co poszłam sobie do marcówek.... czytam... a tam dwie lasencje mają już skurcze:szok: normalnie szybko stamtąd uciekłam:-D:-D skurcze asio, asio;-):-p:laugh2:

Aduś, też tak właśnie pomyślałam że może przeziębiłaś sobie pęcherz.
Podobno dobry jest sok żurawinowy, gdzieś o tym czytałam. Współczuję bardzo, bardzo, ja się zapalenia pęcherza boję jak ognia. Mam nadzieję że szybciutko Ci to cholerstwo przejdzie.

Kacha a to która godzina jest teraz u ciebie:baffled::confused::confused::confused: ale ty normalnie jesteś wredota:-D:-D:-D a gdzie sie twój małż podziewał ze go niechcesz wpuścić:confused::confused:
Bratko, no to rzeczywiście szkoda ze nic zbytnio nie było bo to w zasadzie miałaś podróz na marne:baffled:

Witaj Kasieńko :-)
no ten mój ostatnio też mi taki numer wyciął, pojechał sobie na basenik, miał być za 2 godziny, a wrócił po 4 :crazy: myślałam że wyjde z siebie i stane obok. Przez całą dobę miał mnie z głowy, takiego focha zarzuciłam :-D

no właśnie zoaczę rano bo mam wrażenie że mi cały dół uciska :-D:-D:-D:-D:-D albo pęcherz podziębiłam co też wydaję mi sie prawdopodobne....z tym,że nie boli mnie przy siusiu tylko tak troche ale chyba to to tak mysle i mały dokłada swoje matce

KASIU no nie mogę jak możesz go trzymać pod drwiami ale się uśmiałam mój by poszedł sobie do jakiegoś hotelu za bardzo honorowy...stoi tam jeszcze
:-D:-D:-D

Maja, żebyś wiedziała. Ja już sie normalnie nie nadaje na zakupy, po 1 godz. miałam już dość, nogi to mi w t....k wchodziły, a dzisiaj ledwo chodzę tak mnie jeden pośladek boli ;-):tak::no:

reklama
BRATKA ja też się szybko napalam na zakupy a po godzinie juz nie daję rady chodzić....:-):-):-):-) szybko się męczę i staję się marudna....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry