A
ada04
Gość
Sila to nie jest tak ja sie tobie wydaje ..... moj Radek to dobry facet potrafi przyznac sie do bledow jak trzeba i ukoic i swoja dume schowac w kieszen.... nie kazden facet to potrafi...a ja nie zawsze jestem uparta jak wol i tez czesto mu ustepuje dla dobra sprawy ..... ale sa mezczyzni ktorzy nie potrafia i niczym ich do tego nie zmusisz ...pomimo ich winny.
A prawda jest taka ze jak sie ludzie kloca to zazwyczaj kazdy uwaza ze ma racje ... w wielu przypadkach zeby co kolwiek w skórac trzeba uzyc rozsadnych argumentow ....i zastanowic sie czy gra jest warta swieczki.
Na ten momen Kasia uwaza ze nie potrzebnie pisalas eska bo dolalas oliwy do ognia zamiast czekac az emocje opadna... i jemu sie ze chec z toba rozmawiac ( bo nie wierze ze nie chce predzej nie potrafi i nie chce wyciaganc pierwszy reki bo mu na to meska duma nie pozwala )
Nic sie Silka nie martw wszytko sie pouklada ....![]()
Święta racja kasiu

ja na mojego też nie mogę narzekać i wiele mi pomaga
Ostatnio edytowane przez moderatora:

nie nie mogę weźcie póki w ciąży mogę podejść na chwilę do kafejki a potem weźcie bo się rozpłacze.....ta stuknięta (już nie będę używać nie cenzuralnych słow) robi problemy co jej net przeszkadza dałabym jej kasę z góry na rok jaby chciała piz....jedna nawet nie chce kablówki mamy 1 i 2 program chyba zwriuję jak wróce w tym domu jeszcze nie znam tam nikogo no tylko wyć.....chyba mojego okłamie z tym skype i wezmę mam to gdzieś niech dzwoni do domu....