Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

i to siłami natury

Trza się jednak od Naszej Kasi uczyć 

A gdzie reszta KÓZ 

Sila to nie jest tak ja sie tobie wydaje ..... moj Radek to dobry facet potrafi przyznac sie do bledow jak trzeba i ukoic i swoja dume schowac w kieszen.... nie kazden facet to potrafi...a ja nie zawsze jestem uparta jak wol i tez czesto mu ustepuje dla dobra sprawy ..... ale sa mezczyzni ktorzy nie potrafia i niczym ich do tego nie zmusisz ...pomimo ich winny.Hej Aduniu :-)
Eh... Już nawet pisać mi się nie chce o tym moim typku, bo napisałam do Niego smsa ( żeby wpędzić Go w poczucie zasłużonej winy ) , takiego, że ja bym już dawno pękła, a On jeszcze z pretensjami do mnie zadzwonił, więc LIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :--
-
-
-
-
-
-
-( Nic już do Niego nie piszę, ani nie mówię, NIC. Zobaczymy, jak długo tak może pociągnąć, skoro On taki, to ja też taka będę
Trza się jednak od Naszej Kasi uczyć
madziujko, najważniejsze, że u Was wsio oki. Nie będziemy bić na pewno, tylko od czasu do czasu dawaj Nam tu znać co u Ciebie i Martynki
A jak tam u Kwietnióweczek popołudnie mija ?? Widzę, że tylko Adunia buszuje po BBA gdzie reszta KÓZ
![]()

kurcze ja tez bym cos zjadla slodkiego ale mam zgage po slodyczach.... zreszta po czym nie mamKasiu poukłada, poukładaA dzisiaj na chandrę sobie pół paczki ciastek zjadłam
A miałam słodyczy już nie jeść ;-)
Hihihihihihi
![]()
cholera musze skoczyc na wage i zobaczyc ile mi dupsko przytylo w ostatnim czasie...........