reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada a na swoje nazwisko nie mozesz zalozyc.......... ja jak wynajmowalam moje mieszkanie to lokatorzy sobbie zalozyli na siebie internet .........zapytaj sie w puncie czy nie mozesz tak zrobic i olej babola .... zreszta skad bedzie wiedzial;-)chyba ze jej powiecie;-)

reklama
KASIU już tak chciałam zrobić i się przyczepili że właściel mieszkania musi wyrazić zgodę i nam nie wyszło już tak kombinowałam....byłam chciałam na swoje ale nie dali się dziady jedne no nic jakoś to będzie nie długo kupimy swoje gdzieś maks 5 miesięcy no tak planujemy więc wtedy nie będę sie prosić w sumie....tylko tak mi trochę smutno ale wyczaje tam kafejki no na pewno są....

buuuuuuuuuuuuuu....gdzie jesteście

wiecie co mam od 2 godzin wrażenie że mnie dzidzia uciska pęcherz czego dawno nie robiła przylazłam z siusiu i znowu mi się chce i latam co 15 mi nut no już nie mogę dopiero byłam i znowu mi się chce czuję non stop ucisk nie mogę....i oddaję po parę kropli....i latam w kółko co za wieczór....

witaj Aduniu :-) wieczorową porą:tak: jak zwykle o tej porze to chyba tylko my:-D
wiesz co to może spróbuj sie położyć i pomasować brzuszek kolistymi ruchami, ja tak robie jakmnie mały "gniecie po pęcherzu":tak: i przechodzi:tak:

Hejka kozuchy moje kochane :-)
sorki że ja tak ostatnio tylko przelotem tu u Was ale jakoś dużo mam ostatnio zajęć, nie wiedzieć czemu :confused: wczoraj cały dzień byłam w Niemczech, chciałam zrobić porządne zakupy (akcesoria kąpielowe, kosmetyki, proszki itp.) a tu lipa mnie zastała i kupiłam w sumie 2 body i 5 par skarpeteczek :-D a dzisiaj wpadłam tu z ranka i zanim zdążyłam przeczytać co naprodukowałyście zadzwonił ten mój małż żebym sie zrywała pomóc mu w robocie i pierun bombki szczelił :-D a jak tu teraz weszłam to musiałam nadrabiać od nowa czytanie :baffled::-)

witaj Bratka:-) oj znam ten ból, tego ciągłego nadrabiania tego co te nasze kochane koleżanki piszą:tak: a czemu cie zastala lipa w niemczech:confused: nie kupiłaś takich ślicznych ubranek jak te co wklejałas na zdjeciach:confused:

WITAM wieczorkiem Maju
nie wiem Maju to takie dziwne uczucie jakbym se pęcherz przeziębiła choć troszeczkę boli w środku może se przeziębiłam nie wiem sama znowu mi sie chce....poczekam do jutra i się w nocy wygrzeję tak na wszelki wypadek....

O bratka heloł tak se myślałam,gdzie jesteś i zapomniałam że miałaś jechać przecież właśnie mnie oslśniło jak napisałaś teraz :-)

Hej Maju i Adusiu, tylko Wy dwie tutaj widzę :-) a co to reszta już lula?
Aduś, nie wiem co Ci poradzić na ten Twój częstomocz, czegoś takiego jeszcze nie miałam, Maja może mieć rację z tym masowaniem :tak:

Silka, Kasia nie dajcie sie tym bezmyślnym chopom, nie powinni sie tak zachowywać tym bardziej że jesteście w ciąży, mój to obchodzi sie ze mną jak z jajkiem, i wie że nie wolno podnosić ciśnienia :no: a jak już sie pogniewamy to nawet pół godziny nie mija i wszystko jest ok.
Niebo, trzymajcie sie tam we trójkę, mam nadzieję że bedzie wszystko dobrze, najważniejsze żebyście byli zdrowi :tak: trzymam kciuki.
a gdzie reszta? buziole dla pozostałych których imion tu nie zawarłam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry