reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
CZESC DZIEWCZYNKI
ja jeszcze zyje bo ten fajfus jak poszedl wczoraj to jeszcze nie wrocil ........... chyba sie niezle wku...il hheheh w dupie to mam jak poszedl tak wroci tyle ze do roboty dzis nie polazl bo jego ubranko galowe w domku zostalo a chcialam mu przez okno rzucic to nie chcial.:-)no to czekam co sie bedzie dzialo hie hie hie :laugh2:
ja to chyba schudlam z tych nerwow bo mialalm na + 10 a mam 9 ..... jak mnie bedzie tak wku..ial dalej to nic nie przytyje przez te ostatnie dwa miechy ;0) .... no chyba ze to nie wina jego tylko tego ze przestalam jest slodycze bo mam po nich zgage.... I don,t now

Dzien dobry

Znowu mi posta wcielo:crazy:

Kasia ciebie zadna nie przebije:-D:-D

Mi sie nadal nic nie chce, to chyba ta pogoda, ja jestem poprosti zmeczona:no:, tylko po czym?:baffled:

Ide zobaczyc czy mrcowki w dwupakach:szok:

reklama
kasiu :-D:-D:-D:-D to idziecie w zaparte :-D:-D:-D ciekawe jak tam sila i pieterka:-) czy też dalej się dąsa ach ci faceci

No u mnie już w porządku :-D Wczoraj jak zwykle od trzech dni poszłam spać do innego pokoju, a za jakiś czas przyszedł mój Ukochanyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i już było dobrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D A dziś z rana dwa razy:cool2: na zgodę i jest giiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt :laugh2:

Dzień dobry.
Wróciłam. Wprawdzie wczoraj ale byłam już bardzo senna i musiałam iść spać:tak:
no dzisiaj muszę nadrabiać zaległości.
No i widzę, że już pojawiły się kwadraciki na 8miesiąc:szok::szok::szok::szok: jeżuu to mówicie, że kwiecień już tuż, tuż:rofl2:

Witaj masiek i opowiadaj co tam u Was :tak:

Cześć dziewczyny!
a i jeszcze jedno wczoraj wieczorem stanelam na wadzebo przez kilka dni nie chciclo mi sie na nia wlazic i co??? patrze a tu juz nie 73 tylko 75 kilo czyli 13 kilo do przodu boze a ja tu jeszcze paczkami sie zapycham.....a przede mna jeszcze tyle dni do rozwiazania ciazy o ludzie....

Lady, to masz tyle co ja :tak: Ja też 13 na plusie :-( Ja mam nadzieję, że jeszcze na maxa 3 kg przytyję do końcówki... Będę się oszczędzać i nie obżerać, to może mi się uda :tak:

wczoraj cały dzień byłam w Niemczech, chciałam zrobić porządne zakupy (akcesoria kąpielowe, kosmetyki, proszki itp.) a tu lipa mnie zastała i kupiłam w sumie 2 body i 5 par skarpeteczek :-D

Bartka, to tak jak ja... Też pojechaliśmy do Poznania do niby super ekstra sklepu ( poleconego przez znajomych ) Pati i Max i myślałam, że wszystko już tam kupię, a tam liiiiiiiiiiipa i nic tam nie kupiłam :tak:

A jak tam Kasia nasza kochana ?? Widzę, że się działo wczoraj, ojjjjjjjjjj.....

Adunia, dziękuję za pączka :tak: Pyszniasty był :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry