• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
CZESC DZIEWCZYNKI
ja jeszcze zyje bo ten fajfus jak poszedl wczoraj to jeszcze nie wrocil ........... chyba sie niezle wku...il hheheh w dupie to mam jak poszedl tak wroci tyle ze do roboty dzis nie polazl bo jego ubranko galowe w domku zostalo a chcialam mu przez okno rzucic to nie chcial.:-)no to czekam co sie bedzie dzialo hie hie hie :laugh2:
ja to chyba schudlam z tych nerwow bo mialalm na + 10 a mam 9 ..... jak mnie bedzie tak wku..ial dalej to nic nie przytyje przez te ostatnie dwa miechy ;0) .... no chyba ze to nie wina jego tylko tego ze przestalam jest slodycze bo mam po nich zgage.... I don,t now

Dzien dobry

Znowu mi posta wcielo:crazy:

Kasia ciebie zadna nie przebije:-D:-D

Mi sie nadal nic nie chce, to chyba ta pogoda, ja jestem poprosti zmeczona:no:, tylko po czym?:baffled:

Ide zobaczyc czy mrcowki w dwupakach:szok:

reklama
kasiu :-D:-D:-D:-D to idziecie w zaparte :-D:-D:-D ciekawe jak tam sila i pieterka:-) czy też dalej się dąsa ach ci faceci

No u mnie już w porządku :-D Wczoraj jak zwykle od trzech dni poszłam spać do innego pokoju, a za jakiś czas przyszedł mój Ukochanyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i już było dobrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D A dziś z rana dwa razy:cool2: na zgodę i jest giiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt :laugh2:

Dzień dobry.
Wróciłam. Wprawdzie wczoraj ale byłam już bardzo senna i musiałam iść spać:tak:
no dzisiaj muszę nadrabiać zaległości.
No i widzę, że już pojawiły się kwadraciki na 8miesiąc:szok::szok::szok::szok: jeżuu to mówicie, że kwiecień już tuż, tuż:rofl2:

Witaj masiek i opowiadaj co tam u Was :tak:

Cześć dziewczyny!
a i jeszcze jedno wczoraj wieczorem stanelam na wadzebo przez kilka dni nie chciclo mi sie na nia wlazic i co??? patrze a tu juz nie 73 tylko 75 kilo czyli 13 kilo do przodu boze a ja tu jeszcze paczkami sie zapycham.....a przede mna jeszcze tyle dni do rozwiazania ciazy o ludzie....

Lady, to masz tyle co ja :tak: Ja też 13 na plusie :-( Ja mam nadzieję, że jeszcze na maxa 3 kg przytyję do końcówki... Będę się oszczędzać i nie obżerać, to może mi się uda :tak:

wczoraj cały dzień byłam w Niemczech, chciałam zrobić porządne zakupy (akcesoria kąpielowe, kosmetyki, proszki itp.) a tu lipa mnie zastała i kupiłam w sumie 2 body i 5 par skarpeteczek :-D

Bartka, to tak jak ja... Też pojechaliśmy do Poznania do niby super ekstra sklepu ( poleconego przez znajomych ) Pati i Max i myślałam, że wszystko już tam kupię, a tam liiiiiiiiiiipa i nic tam nie kupiłam :tak:

A jak tam Kasia nasza kochana ?? Widzę, że się działo wczoraj, ojjjjjjjjjj.....

Adunia, dziękuję za pączka :tak: Pyszniasty był :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry