Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję,że będzie wsio ok

Będzie dobrze ;-)
Mój mąż miał większego pietra niż ja - wczoraj wymusił na mnie spakowanie torby do szpitala
A ja wychodzę z założenia że jak się młodej tak na ten świat spieszy to niech przychodzi - to ona się rozczaruje, nie ja 
Będzie dobrze, jak będziesz się stresować to może Ci się tylko pogorszyć, a jak ty się stresujesz to dzidzia też się stresuje i oboje się nawzajem nakręcacie. Trochę optymizmu, więcej uśmiechu na buzię i zobaczysz że zacznie przechodzić ;-)

Strasznie długo was nie słyszałam bo prowadzę wariacki żywot...........w czasie mojej nieobecności zdążyłam się przeprowadzić, zmienić pracę - zostać dyrektorem rodzinnego domu dziecka, urządzić ten dom, poznać i przyjąć 4 nowych dzieci

i zacząć kurs na prawo jazdy

No doprawdy mówię wam dziewczyny - ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety

Normalnie czuję jakby z 5 lat minęło...........................tyle się dzieje wokół mnie:-):-):-):-):-):-):-):-):-) tyle szalonych wyzwań naraz