Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na moj gust nie sa to rzadne wody i robienie testu raczej jest nie potrzebne.. sa to normalne uplawy ja tez mam teraz wzmorzona mokra wydzieline ...ostatnio tez zrobila sie zolto -kremowa.. a wody sa przezroczyste .. moga byc lekko zabarwione rozem(czesto dlatego iz razem z nimi odchodzi czop w twoim wypadku odpada )...... w ekstremalnych wypadkach zielone.. pachna ryba;-) nic martw sie Gosiu i nie panikujA mnie od 2 czy 3 dni niepokoi moja wydzielina. Jak odszedł mi czop (ten nAjwiększy kawałek) to potem miałam upławy lekko białawe, lekko ciągliwe a od 3 dni mam bardzo mokrą wydzielinę i jak jestem w pozycji pionowej to cała wkładkę mam mokrą ale jej zabarwienie jest żółtawo- kremowe.
Macie tak? Co o tym myślicie?
.test na wysięk wód, ale obdzwoniłam okoliczne apteki i nie mają tych testów.
do juterak Iwonka:-)Oki babeczki lece bo maż będzie za 10 minut a kolacja nie zrobionaCmokasy i dobrej spokojnej nocki wszystykim!

, one sa naprawde fajne, tez je uzywalam, no i wlasnie Kasia powiedz Ty mi jakie Ty lekarstwa masz tu dla malucha? bo ja niestety z polskich zadnych:-(, moze cos juz wypatrzylas
, bo bez tych czopkow, majsci majerankowej i soli fizjologicznej da sie tu chyba dziecie pielegnowac przez pierwsze 3 miesiace
, wspomoz;-)
i wiesz co znam w to wierze, no i dobre bo polskie;-), a tu .....ale moze a noz cos znajde takiego co w Polsce tez jest, narazie widzialam ta wode koperkowa, tylko ze moje kolek nie mialy
, najgorzej to sie martwie jakas goraczka albo czyms podobnym bo wiekszosc lekarstw jest powyzej 3 miesiaca, a te czopki sa od poczatku dobre, no i na wszystko