reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witam Laseczki
Ale tu gwarno z samego rana chyba faktycznie podnosicie sobie ciśnienie zeby szybciej urodzić :-D:-D:-D:-D może to i dobry sposób

Kasiu snów miłych niestety nie miałam bo jestem przerażona tym faktem cc już troszkę mniej niż wczesniej bo rozmawiałam z koleżanką co tam też miała cc i wyjaśniła mi na czym to wszystko polega i co z maleństwem w tym czasie się dzieje:tak::tak::tak:, to troszkę mi lżęj jak wiem ze bedzie bezpieczne tylko ,mam nadzieję ze pokarm bedzie też o czasie i nie będą mi głodzić maleństwa :baffled:

Renatko co do mojej wady to ona niema nic ztym wspólnego tzn z cc czyli ilość dioptri ja mam na jedno oko -5,5a na drugie -3,5, ale o cc , zadecydowała moja siatkówka podobno jest rozrzedzona i zcieniona po bokach przy czym nie zaleca się wysiłku fizycznego dlatego jak ktoś ma wadę wzroku to powinien po 35tc odwiedzić okulistę , tam zakropią atropinę i sprawdzą dno oka

Madziu próbowałam ze wszystkimi hihih i nic, ale nie poddam się:-)
To ja też się wybiorę do okulisty niech mi zobaczy te gałki bom ostatnio ślepa bez okularów jak kret.:tak:

Moja gin odwelka mnie od cc ale ja się tak uparłam na to że nic innego pod uwage nie biorę.Mam tylko nadzieję że w końcu wyrazi zgodę i powie ile. Zresztą w mojej teraźniejszej sytuacji z tym nadciśnieniem to też nie wiadomo czy nie bede miała cc.

Witajcie,

najpierw sie przywitam a potem mykać czytać co u Was słychać.

Ja rano na badaniu krwi i moczu byłam. Dopiero przyjechałam bo przychodnie mam przy Teco i polazłam, zrobiłam jakies małe zakupy ale i tak 2 godziny zleciały.
:-)

hej hej co za nerwy ..wystukam Wam zaraz je z główki..;-)
Nie kłócić się na koniec..przeca ledwo co rodzimy..no chyba że macie na celu wnerwienie jednej przez drugą co by szybciej urodzić spryciule!!

A ja dostałam wieść od Maji jest w szpitalu
" hej. W nocy po 3 coś ze mnie wypłyneło myślałam ze to wody ale w szpitalu że to raczej nie wody i leżę na obserwacjina patologi do jutra :("

Będzie mieć usg jeszcze, położna powiedziała ze moze to taki płynny czop bo szyja zamknięta i długa.

Napisałam jej ze jesteśmy z nia i ma się nic nie martwić. :-) Przesyła buziaki!!
Czesc Madziujka

Tak wlasnie myslam ze Majeczka po wczorajszej akcji wyladuje w szpitalu...kurcze fajnie jakby urodzila .. ale jak szyja dluga to :rofl2:doooopa:-D....bidula musi tam siedziec ..:-(
a co tam u Ciebie?? jak mala Martynka.?..wygina smialo cialo .. bo moj Maks to od wczoraj jakos cicho chlopak siedzi...:sorry:

Witam Laseczki
Ale tu gwarno z samego rana chyba faktycznie podnosicie sobie ciśnienie zeby szybciej urodzić :-D:-D:-D:-D może to i dobry sposób

Kasiu snów miłych niestety nie miałam bo jestem przerażona tym faktem cc już troszkę mniej niż wczesniej bo rozmawiałam z koleżanką co tam też miała cc i wyjaśniła mi na czym to wszystko polega i co z maleństwem w tym czasie się dzieje:tak::tak::tak:, to troszkę mi lżęj jak wiem ze bedzie bezpieczne tylko ,mam nadzieję ze pokarm bedzie też o czasie i nie będą mi głodzić maleństwa :baffled:
Anrus79.. nic sie nie martw rozumiem ci doskonale .. ja tez w strachu.. ale najlepiej jak nie bedziesz sluchala opowiesci bo wyobraznia wtedy plata figle.. mysle ze nic nie da tez rozmyslanie na temat porodu .. jaki by nie byla...nakreca sie bez powodu spiralae strachu.... ja jakis czas temu mialam tez schize .. a dziewczyny mialy niezly ubaw .. teraz mi przeszlo .. ale tylko dlatego iz nie rozmyslam a jak juz to mysle o tym ze nooo co dobrze bedzie:-D

nie wiem czemu trzcionka mi sie wygrubila;-)
Renatko co do mojej wady to ona niema nic ztym wspólnego tzn z cc czyli ilość dioptri ja mam na jedno oko -5,5a na drugie -3,5, ale o cc , zadecydowała moja siatkówka podobno jest rozrzedzona i zcieniona po bokach przy czym nie zaleca się wysiłku fizycznego dlatego jak ktoś ma wadę wzroku to powinien po 35tc odwiedzić okulistę , tam zakropią atropinę i sprawdzą dno oka

Dobry. ja już po badaniach. 'na oko" tak powiedział lekarz jest dobrze.
Mały jest jeszcze na badaniach. Wojtek pojechał z siostrą po kombinezonik dla małego, bo zimno.
No i jeśli wsio dobrze z małym wychodzimy do domku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry