reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
czego nie rozumie nie komentuje póki co....nie interesuja mnie sprawy kto gdzie dlaczego i kto ile pisze to chyba nie te forum....podkreślam liczy się nie to kto ile pisze ale co pisze....
Adus kotku nie nerwuj siaaaa ... szkoda magnezu:-D:-D:-D............................
widac Izaelinde bardzo to inetersuje kto ile pisze ... gdzie pisze i oczym pisze:-D:-D:-D taka jej natura:-D:-D:-D:-D:-D....

Dobra dziewczynki ja juz lece ...

Adus do jutra do wieczorka ma sie rozumiec:-)

Renatko my to jak zwykle .. tam gdzie zawsze na kawce :-Di plotkach:-D.. jak starsze Panie:-D

Majeczko szkoda ze Ciebie dzis nie bylo wieczorkiem:-)mysle ze jeszcze nie rodzisz :rofl2:

An30 walcz z suwaczkami ... wierze w Ciebie dasz rade ... ;-)

Jeju moze jutro juz Silka bedzie:rofl2::-D:-):szok::confused2::-p;-):-D:-D:-D

Asiakow i Iwonka dobrej nocy:tak:

Anrus79 Tobie tez spokojnych snow;-)

to sie pozegnalam ze wszytkimi co chcialam KISS KOZUCHY

Adus kotku nie nerwuj siaaaa ... szkoda magnezu:-D:-D:-D............................
widac Izaelinde bardzo to inetersuje kto ile pisze ... gdzie pisze i oczym pisze:-D:-D:-D taka jej natura:-D:-D:-D:-D:-D....

Może ja wyjaśnię, bo kogoś tu uraziłam nie mając takiego zamiaru.
Weszłam sobie na marcóweczki poczytać co tam u nich, czy już wszystkie porodziły itd. I tam jedna z babeczek poruszyła temat w jaki sposób można obejrzeć, kto ile postów napisał w danym wątku. Jako że jestem tu nowa i nie wiedziałam o takiej opcji - to zerknęłam sobie z czystej ciekawości do nas. No i tu mi się właśnie mocno na oczy rzuciła ta różnica ogromna między ilością postów Adusi a reszty. Ale ja NIKOGO nie potępiam :) Nie wiem czemu się poczułyście zaatakowane i tak bardzo nerwowo zareagowałyście, zwłaszcza Ty Kasiu...
Może złamałam jakieś niepisane prawo netykiety... nie wiem.... wybaczcie.
Smutno mi...

A miałam dziś w nocy taki fajny sen, który wprawił mnie w super nastrój - że już urodziłam moją córeczkę i tuliłam ją i karmiłam piersią.... ech... no cóż, widać nie było mi pisane mieć dzisiaj dobrego humorku. Taki kubeł zimnej wody na głowę z rana...

reklama
Iza to tylko cioteczkowe humorki ;-) Głowa do góry :-)

Fajnie że masz takie sny, a jeszcze fajniejsze że już niedługo się spełnią :rofl2: tak malusio ci juz zostało :tak:
Mnie wczoraj jak robiłam kolacyjke coś dziwnego dopadło, takie skurcze jakby między nóżkami w pachwinach i ciągnęło brzusio do dołu że ledwo się wlokłam po domu :eek: ale na szczęscie minęło, choć mój pikny się wystraszyl i od razu do neta sprawdzac droge do szpitala i w GPSa sobie wpisac :-D a ja psikus i w nocy moze z jeden skurczybyk byl :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry