Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jejku ale masz wszystko zorganizowane, ja poukładałam ale wszedzie poodcinałam metki przed praniem i teraz to nie wiem jakie to są rozmiaryna oko układałam

nie ważne ile ale co pisze...:-);-):-):-) 
no a wiadomo te w spadku to troche sprane, wiec nawet jak porównywałam z tymi co mam nowe z metkami to jakoś się nie da
bo jedne albo wąskie i długie albo krótkie i szerokie albo jeszcze inna mieszanka i weś i weś
no ale faktycznie później pewnie się wyczuje co i jak
No a ja metek z tych nowych nie odciełam
poprosze mame żeby mi to zrobiła jak przyjedzie bo ja to niezdara, spróbowałam i jakoś mi nie wychodzi i mi po szwie idzie tam, gdzie metka była 
poczekam na te czerwcowe o ile mozna jesc przy karmieniu piersią... ja to dziś znow wsunęłam połowe arbuza bo uwielbiam jak mi się sączy ten soczysty soczek z kącików ust hihi 

cała upaćkana oblizuję się jak dziecko 
ale ja nie wiem jak ja sie przyzwyczaje do niektórych rzeczy a od niektórych odzwyczaje
nom ale wszystko dla naszych maluszków