reklama

Kwietnióweczki 2008

Kachurku ja mam podobnie nic nie mam przygotowanego, poprane to mam ale żeby popakować to ehh. A małż tylko pyta czy już ją spakowałam bo jakby mnie jutro do szpitala skierowali to nawet nie będę miała czasu by się zebrać, chyba jednak to dziś zrobię:eek:

Iza my się uśmialiśmy ostatnio bo przed wejściem do gabinetu małż mój mówi "Pani doktor zrobi nam niespodziankę i będzie dziewucha":-) ale na usg to Jeremi tak jajka wywalił że nie było żadnych wątpliwości,mieliśmy ubaw po pachy

reklama
Kolega z pracy dzwonił i mam doła, ja chyba roboty zaczne szukać, bo ta cholerana firma mnie tak wkurza, ze nerwa mam teraz jak sie patrzy. tylko troche powiedział co sie dzieje a mi cisnienie podskoczyło ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia Ty nie słuchaj tego co mówią bo Tobie nerwować się nie można. Ja całkowicie się staram oociąć od roboty i tylko kumpele mi piszą na gg że cyrki są bo wiadomo 20 i 25 terminy ważne, ale wiecej nie słucham bo by mi i tak wysokie ciśnienie skakało:-) a co do zmiany to może i ja będę zmieniać zobaczymy jak to wszystko wyjdzie już po porodzie

Ingrid- ten nasz synek to niezłe ziółko będzie hihi :-)
Chyba się na chwilę położę bo to siedzenie przy kompie to plecy mi dobije w końcu. Małż kupił już lapa ale musi wszystko poinstalować a to troche potrwa:-)
Odmeldowuję się do potem:-D

Oj Ania ja sie chyba z czymśpomyliłam jak odchodziła i koega to prostuje, no ale to pikuś, ładnie robote za mnie odwala - jestem mu wdzięczna i siedzi nadgodziny za które jak znam nasza firemke mu nie zapłacą (srrru to) ale ze fajny goś odszedł ze do dupy new dyrektor wybrali z którym sie nie dogadał bo ... ze roboty dokładają. Kurde no naprawde a w poznaniu to ja nie mam gdzie w barnży szukać bo nie ma nic ciekawego. zmienie branże do jasnej cisnej i ksiegowością sie zajme- tylko nie poto sie tyle uczyłam tego co robie żeby sie uczyc czegoś nowego :wściekła/y::eek::eek::eek::eek: musze sie zrelaksowac

RELAX laseczki zebyscie wiedzialy co u mnie wpracy sie dzieje.
MADZIUJKA Chcem wyslac tobie na priwa moj numer,ale sorki nie wiem jak to zrobic????????????????????????????????????:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry