reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia widze ze tym razem to sie nam udało równo przyjść:tak::-D:-D:-D
Lady to ja chyba czegoś nie doczytałam:sorry::eek: trudno własnie machnełam eska do Silki co tam u nich:-p:zawstydzona/y::tak::-)

heheh zaraz nas beda podejrzewac ze zesmy gdzies razwm wyskoczyly ...hahahah:-D:-D:-D

dobrzez ze napisalas bo wiesci od Lady to z wczoraj a nam juz dzisiejsze potrzebne:-D

reklama
ja tam swojemu zaraz kubel zimnej wody na łeb wylewam i zawsze sie pytam jak ,,dlugo pancio bedzie taki mily,,:rofl2:a on mi odpowiada zawsze jestem tylko ty nie widzisz:rofl2:kobieto:rofl2:
Zobaczysz jak urodzisz jaki bedzie milusi.....:-D:-D
....
ja tam narazie wole sie go o nic nie pytac:-p:-p narazie korzystam na maksa z tej jego troski;-):-D:-D wczoraj jak mnie przywiozl to pierozki z truskawkami mi ugotowal, herbatke zrobil i gary potem pozmywał, no szok nie poznaje chlopa:-D:-D:-D pewnie dlugo to nie potrwa, wiec korztystam z tego poki moge:rofl2::-D:-D:-D

ja tam narazie wole sie go o nic nie pytac:-p:-p narazie korzystam na maksa z tej jego troski;-):-D:-D wczoraj jak mnie przywiozl to pierozki z truskawkami mi ugotowal, herbatke zrobil i gary potem pozmywał, no szok nie poznaje chlopa:-D:-D:-D pewnie dlugo to nie potrwa, wiec korztystam z tego poki moge:rofl2::-D:-D:-D

hyyyyyyyyyy jak ja bym zjadla pierogow z truskawkami... kurde zaraz go pognam do sklepu po truskawki:-p

wogole to se watrobke dzis zakupilam taki tyci kawalek ,, u mnie tego nikt nie je .. a moj plaz jak uslyszal ze ja chce watrobke.. to zrobil galy:szok:

korzystaj a co i cisnij jak cytryne hahah

hyyyyyyyyyy jak ja bym zjadla pierogow z truskawkami... kurde zaraz go pognam do sklepu po truskawki:-p

wogole to se watrobke dzis zakupilam taki tyci kawalek ,, u mnie tego nikt nie je .. a moj plaz jak uslyszal ze ja chce watrobke.. to zrobil galy:szok:

korzystaj a co i cisnij jak cytryne hahah
ja mialam gotowe pierogi kupione:rofl2: a u mnie najbardziej suczka lubi wątróbke, jak robie to jak poczuje ze sie smazy to przylatuje do kuchni łapy naszafke i wacha i piszczy:eek::happy: i musi zawsze dostac pierwsza, bo tak jej jezor wisi:-D:-D

ja mialam gotowe pierogi kupione:rofl2: a u mnie najbardziej suczka lubi wątróbke, jak robie to jak poczuje ze sie smazy to przylatuje do kuchni łapy naszafke i wacha i piszczy:eek::happy: i musi zawsze dostac pierwsza, bo tak jej jezor wisi:-D:-D
ja to watrobki nie jadlam chyba z 5 lat... a tak mnie naszlo ze normalnie zaraz pojde i ja rzuce na patelnie..........................:-p a te pierogi to bym zjadala ale mi sie lepic niechce bo u mnie za duzo ludzi bylo by do tych pierogow:-D

SILKA NIE ODP. NA MESA????moze rodzi

no własnie nie odpisał jeszcze:sorry::sorry::nerd::baffled: kurcze no moze masz racje?

noooo straszny len ze mnie... no ale to tylko ostatnio.... na swieta to juz nawet cwikle zrobilam ... to seee pożra:-D:-D:-D:-D

kurcze no w sumie dobrze by bylo jakby Sila urodzila tym bardziej ze cos nie teges u niej stwierdzili:sorry:no zaobaczymy .. teraz to pora odwiedzin wiec moze dlatego nie pisze;-)

a Lady to znowu pewnie zakopana w koperku .. tylko sciemnie ze nic nie robi.. zeby nam cisnienia nie podnosic...i na sumieniu nie miec

Hola Hola laseczki juz jestem nie bylo mnie moment a Wy juz hahahahaah

Koperek wystarczy ze porzez to wiazanie sni mi sie po nocach... hahahahhaha....

Mowicie o truskawkach a ja wlasnie dzis dostalam od meza ale zachodnie one nie sa takie smakowe... i nie bylo mnie bo w zadnym sklepie co najwyzej maz mnie podrzucil do tego za rogiem hahaha mialam nic nie robic ale zrobie tylko jedno ciacho i to takie biszkopcik z galaretka bita smietana na to truskawki zasladzane i zalane galaretka truskawkowa.... normalnie zbieg okioplicznosci nawet nie zdazylam was podczytac o tych owocach a ja robie z nimi przysmak wiosenny hihihi

Co so Sili to sama jestem ciekawa zazwyczaj opdpisuje w czas.... no to trzymam kciuki juz jakby coo......

Mialam nie jesc kalorycznych rzeczy ale jak mi siora opiowadala ze byla na pizzy to i mi ochota naszla wiec zamowilam wlasnie i czekam do 40 minut maja przywiezc....slinotoku juz dostalam zagladam w okno jak jakis szpieg hahaha

ogolnie to odkad przywiezli mi ten wozek i jestem na chacie to ciagle go przestawiam i na niego patrze to jakas chyba choroba naprawde........Wy tez tak macie???? bo maz mnie tu od kopnietych wyzywa....:-p

reklama
Hola Hola laseczki juz jestem nie bylo mnie moment a Wy juz hahahahaah

Koperek wystarczy ze porzez to wiazanie sni mi sie po nocach... hahahahhaha....

Mowicie o truskawkach a ja wlasnie dzis dostalam od meza ale zachodnie one nie sa takie smakowe... i nie bylo mnie bo w zadnym sklepie co najwyzej maz mnie podrzucil do tego za rogiem hahaha mialam nic nie robic ale zrobie tylko jedno ciacho i to takie biszkopcik z galaretka bita smietana na to truskawki zasladzane i zalane galaretka truskawkowa.... normalnie zbieg okioplicznosci nawet nie zdazylam was podczytac o tych owocach a ja robie z nimi przysmak wiosenny hihihi

Co so Sili to sama jestem ciekawa zazwyczaj opdpisuje w czas.... no to trzymam kciuki juz jakby coo......

Mialam nie jesc kalorycznych rzeczy ale jak mi siora opiowadala ze byla na pizzy to i mi ochota naszla wiec zamowilam wlasnie i czekam do 40 minut maja przywiezc....slinotoku juz dostalam zagladam w okno jak jakis szpieg hahaha

ogolnie to odkad przywiezli mi ten wozek i jestem na chacie to ciagle go przestawiam i na niego patrze to jakas chyba choroba naprawde........Wy tez tak macie???? bo maz mnie tu od kopnietych wyzywa....
:-p

ide popatrzec na ten twoj wozek... o chyba wstawilas zdjeci???
BO PODNIECONA JESTES JAK KOTKA W MARCU:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry