Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam narazie wole sie go o nic nie pytacnarazie korzystam na maksa z tej jego troski;-)
wczoraj jak mnie przywiozl to pierozki z truskawkami mi ugotowal, herbatke zrobil i gary potem pozmywał, no szok nie poznaje chlopa
pewnie dlugo to nie potrwa, wiec korztystam z tego poki moge
![]()

ogolnie to odkad przywiezli mi ten wozek i jestem na chacie to ciagle go przestawiam i na niego patrze to jakas chyba choroba naprawde........Wy tez tak macie???? bo maz mnie tu od kopnietych wyzywa....![]()

, a chopy nie rozumieja tego;-)Sila nasza biedna jutro rano sie ma stawic na izbie w szpitalu na obserwacje, i najprawdopodobniej w poniedzialek bedzie rodzić![]()

, bidula:-(
, co by koszyk pusty nie byl:-), zurek i SWIETA!no takie pulchne jak jaMAJU jakie pikne kurczoczki:-):-):-):-)

no niestety takCzy to znaczy ze Sila na Swieta w szpitalu, bidula:-(
ale w nagrode moze juz w poniedzialek bedzie tulić Alanka
a ja to nic nie musze robic bo idziemy do tesciów, po tym szpitalu to nawet sernika piec nie musze i nic pomagacTo Reniu widzś świeta pełna parą już u Cię....u mnie cisza w plenerze ja się obijam nic nie robie tylko coś upichcę ale jutro rano dopiero jadę na zakupy....bo sama dźwigać nie mam zamiaru....:-) kupi to zje nie to nie bedzie:-)
teściówka sama robi;-)

, ide zaraz za robote sie wziasc bo sobie humor popsuje na same swieta przez ta nowoczesna mechanizacje

, bo inaczej to tez by mi sie nie kcialo
tylko dla nas

moja kochana chudzinka....