reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam po długiej przerwie,
Ja jż jestem szczęśliwą mamusią Filipka ur. 20.03.2008 r s.n. w 37 tc. porod 9 godzin, straszne bole krzyżowe, ale sie udalo, Filip dostał 10 pkt i wszystko jest OK.

Moje gratulacje !!! Gosiu!!! jnak ja zazdroszcze jeju tez chce miec to juz za soba i tulic mala......

Wrociłam wlasnie od rodzicow przyjechal po mnie ani slowa nie zamienilismy w aucie...Dominik mu opowiadal tylo co robilismy w koronie i co mu mamusia kupila i ten robot.... a on to fajnie....i tyle gadki jakby nie patrzec to siebie nie widzimy ale on bardziej kuzwa zly na mnie jak ja na niego zaraz wykorkuje chyba.....

No nic ledwo przyjechalam i do Was zajrzalam a jka tam Maja nasz? sa jakies wiesci od niej?? bo ja niesety nie posiadam do niej telefonu???

reklama
Dzisiaj o 13 .10 przez cc. urodzil sie Michalek 3210g 54cm i 10 pkt apgar..Nie bylo wogole akcji porodowej po kroplowkach i dalatego cc.Majeczka ma sie dobrze maly tez .. ... MAJA pisze ze maly non stop spi:-)

Gratki dla dzielnej Majeczki i malego Michasia..

Dzisiaj o 13 .10 przez cc. urodzil sie Michalek 3210g 54cm i 10 pkt apgar..Nie bylo wogole akcji porodowej po kroplowkach i dalatego cc.Majeczka ma sie dobrze maly tez .. ... MAJA pisze ze maly non stop spi:-)

Gratki dla dzielnej Majeczki i malego Michasia..

Maju moje gratulacje !!! niech rosnie zdrowo i sie dobrze chowa a Ty szybko dochodz do siebie!!!!i wracajcie do Nas!!!

Ale mi ciary przechodza jeju......nie no podekscytowana jestem jakbym to ja bynjamniej zaczynala rodzic ...ale szybko sie rozdwajaja nasze kwietnioweczki....

Siedzę i ryczę.

Maju kochana gratuluję!!!!

gulag wielkie gratki dla ciebie:)))

no to zaczęło się na całego:tak: już nie ma odwrotu. Teraz zaczniecie się sypać na całego:-D

reklama
MAJU I GULGAG GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wITAM SIE i ja ale ledwo żywa.....ale się cieszę no znowu będę wyć....:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry