Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry
Słonko wstało a wy nie
No ja rozumiem, że weekend, że nikogo nie ma.
Ja cały dzień wczoraj u prawie-teściowej.
No ale dzisiaj. Nikogo nie ma. A już prawie 10:-)
Pobudka.
Witam serdecznie kwietnóweczki 2008!
jestem świeżynką na tym forum więc narazie będę się przyglądać i dużo pytać ,póki co to wiem że moje malenśtwo to również kwietnióweczka lub kwietnióweczek
Silko,
Bardzo się cieszę,że już wszystko ok u Ciebie. Biedactwo, mogę sobie jedynie wyobrazić jak bardzo przeżyłaś to co się działo u Was.
Uważaj na siebie i bardzo o siebie dbaj!
Pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam.
Buziaki
Mysza325
Witaj w naszym gronie! Czuj się jak u siebie!
Dziekuję za mile przyjęcie.....!
a tak wogóle to mam wielkiego stracha zwłaszcza dziś ...wizyta u lekarza ...a wyniki nie za dobre .buuuuuuuuuuuuu......mam nadzieję że z moim milusińskim wszystko ok! ale jak to się mówi pożyjemy zobaczymy.........
No to Silka podaj lapke u mnie podobne jak u Ciebie tyle tylko ze mi sie zrobil krwik podkosmowkowy i biore duphaston i musze lezec i nici z pracy ale to maly klopot bo i tak juz mi sie nie chcialo pracowac , Ja przezylam istna gehenne z tymi Irlandzkimi lekarzami do tego stopnia ze moj malozonek mnie zawiozl do Dublina do polskiej ginki , bo inaczej te konowaly niedouczone wykonczyli by mojeg malego Ktosia ale juz jest dobrze czuje sie swetnie i Ktosiek tez wierzga po moim brzuchu....No to co teraz Ciotak Silka lezemy w lozeczku tyle naszego