Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko pewnei troszke do odswiezenia po staruszkach
ale fajnie bedzie sobie na podwóreczku z Leonkiem pod domkiem :-)
moze mi dzis mąż masaż szyjki zrobi hahaha 
no i z 3 pokoji bedziemy miec salon, otwarta kuchnie z jadalnia, 4pokoje, prania i garaz, ogrodek maly ale wlasny
niby nic takiego a może sie przydać na kudły 
i zaraz pewnie sięgnę po żelki
jak do porodu mi jeszcze z 2 tyg zejdzie to przytyje pewnie jeszcze z 10 kg 
Silka - wyslij mu 2-3 sprośne sms-y zapraszające do zabawy po pracyNa mojego podziałało, wrócił jak na skrzydłach do domku... a tam czekała niespodzianka, pyszne jedzonko i żonka w sexi bieliźnie.
Czy któraś z Was ma w domu i używa prostownicy? Ile ten badziew się nagrzewa? Bo ja jakieś 20 minut temu podłączyłam do prądu i jest ledwo letnia... chyba zepsuta. W instrukcji napisano, że nagrzewa sie w bardzo krótkim czasie i można się oparzyć... a ja ręką dotykam, ledwo ciepła jest.

może idź wymień jednak na drugą 
Silka - wyslij mu 2-3 sprośne sms-y zapraszające do zabawy po pracyNa mojego podziałało, wrócił jak na skrzydłach do domku... a tam czekała niespodzianka, pyszne jedzonko i żonka w sexi bieliźnie.
Czy któraś z Was ma w domu i używa prostownicy? Ile ten badziew się nagrzewa? Bo ja jakieś 20 minut temu podłączyłam do prądu i jest ledwo letnia... chyba zepsuta. W instrukcji napisano, że nagrzewa sie w bardzo krótkim czasie i można się oparzyć... a ja ręką dotykam, ledwo ciepła jest.
ja mam prostownice roventy i nagrzewa się blyskawicznie
wiecie co przeprowadzamy sie![]()
siostra wojtka calkiem niedawno przeprowadzila sie do szeregowca i obok mieszkaja starsi ludzie ktorzy chca zamienic ich szeregowiec na mieszkanie, wlasnie byli i sie zgodzili. w maju zamiana![]()

ooo Lady przypomnialo mi sie ze do torby do szpitala spakowalam sobie jeszcz opaske na włosy i gumkeniby nic takiego a może sie przydać na kudły
i znow sie opchalam słodkościami - pączek i dwie bomby rumowei zaraz pewnie sięgnę po żelki
jak do porodu mi jeszcze z 2 tyg zejdzie to przytyje pewnie jeszcze z 10 kg
![]()