reklama

Kwietnióweczki 2008

Fajnie że macie kręcone włoski, ja mam takie proste patyki, nie chcą sie kręcić, chyba po ciązy trwałą sobie strzele

Asiu kręcone włoski to dla mnie utrapie juz od malego.... teraz ciagle je prostuje i farbuje wiec mozesz wyobrazic sobie jaka szmatke na glowie nosze jak nie gniazdko dla ptaszkow ...hahahahhah :) nie no ze tez z kreconymi sie urodzilam hahahahah i to takie jeszcze sprezyny ze hej!:crazy:

reklama
Lady, jak Cię skurczyki niepokoją, to jedź do szpitala na ktg... Jak będzie wszystko ok, to na pewno Cię wypuszczą, a jak się coś zaczyna dziać, to tym lepiej, urodzisz i po krzyku :-D:-D:-D:-D

cos chcialam ale hrabia mi wybil to szybko z glowy
asiu oj ceny fotelikow straszne szczegolnie urzywane, nam się udało kupic maxi cocsi za 100zł, mamy tez ten z xlandera rodzinka kupiła w komplecie z wozkiem x-go ale obicie ma okropne i pozczylismy znajomym. a wlosy to ja mam okropne o tyle co ostatnio fryzjer je przerzedzil i tak nie wypadaja
iwonka wszelkie gumku spinki opaski przydają się oj i to bardzo, w domu czesto nosze chustke na wlosy by nic nie leciualo jak sie nachylam do Leo

Lady, jak Cię skurczyki niepokoją, to jedź do szpitala na ktg... Jak będzie wszystko ok, to na pewno Cię wypuszczą, a jak się coś zaczyna dziać, to tym lepiej, urodzisz i po krzyku :-D:-D:-D:-D

Sila ale jak one sie nie nasilaja ????? i ciagle mnie mecza??? wytrzymuje bo az tak nie bola ale mocno je czuje... Boze powiedz ostatnio bylam to nazekalam na z byt duza ruchliwosc malej..a teraz jak pojade to co mam powiedziec??? wtedy byla noc i mnie bez problemu przyjeli a teraz? dzuien nie odesla mnie do poradni ginekologicznej??? moja lekarka ma dzis wolne nawet dupy jej nie bede zawracac bo mi glupio i co mam zrobic przeczekac??? bo narazie nic sie nie dzieje mala mnie kopie normalnie...tylko wiecznie czuje napiecie brzucha i te skurcze ciagle .....

no i po spaniu hrabia sie budzi ale robi postempy przyglada sie zwierzaczka z karuzelki nakrecilam mu i sie gapi
ale cos czuje ze zaraz i tak bedzie wolanie o mleko wiec sie pozegnam papatki

Lady, no na prawdę nie wiem co Ci poradzić, choć ja na Twoim miejscu bym chyba pojechała na Izbę... Na pewno Cię nie odeślą, bo zbadać Cię i udzielić Ci pomocy, to ich obowiązek !!!!!!!!!!!!!!!!! Także jak się bardzo niepokoisz, to jedź :tak: Bo trwa to już, jak pisałaś, dość długo... Ale nie stresuj się, jak pojedziesz i się dowiesz, że wsio ok, to się uspokoisz :tak: !!

Lady, mi nie pulsujje brzuch, tylko się napina i jest twardy jak kamień... No i czuję wtedy parcie na pęcherz i kiszkę stolcową :baffled: ale nie boli...

reklama
Dobra ide sie wykapac i jade do szpitala pewnie zanim z domu wyjade to bedzie godzina 15"30...a wiec odezwe sie popoludniem pozniejszym az sie boje no ale nic to napoewno skurcze przepowiadajace a wszpitalu wcale nie musze zostawiac wiec nie biore ze soba nic poza ubezpieczeniem i dowodem osobistym buzia trzymajciem kciuki by to nie byolo nic zlego..a porod napewno nie jest.... buzka do pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry