Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale damy rade, to już kilka dni :-)
A skoro mam ten centymetr rozwarcia to chyba teraz spacery wskazane, tylko zeby sie tak chcialo jak sie nei chce 
Czyli pewnie dobije do 3600 (co najmniej
).
Juz mięknie. Witam ! Ja ciągle w dwupaku i ciągle bez objawów przepowiadajacych.
Iwonka zadzwoń do szpitala i zapytaj o te ktg. Ja jak dzwoniłam to mówili żeby przyjść w terminie porodu to zrobią ktg i usg. I jest to bezpłatne.
Lady, Iza ja zmywania nienawidzę dlatego jak się wprowadzaliśmy do mieszkania to pierwszą rzeczą jaką kupiłam to była wielka zmywarka! Bez telewizora bym się obyła ale bez zmywarki ani rusz! Ktoś kto wynalazł to wspaniałe urządzenie powinien nobla dostać!
Masiu, Silka ja swojego chłopa też wypuszczam, a nawet wypycham żeby gdzieś wyszedł z kolegami. Jakoś taki zawsze bardziej kochający wraca z takich imprez.
Niech sobie wyjdzie, ale tylko od czasu do czasu... Co za dużo to nie zdrowo. Tym bardziej jak jest taki maluszek w domku
A jak tam samopoczucie u Ciebie ??Iwonka miałyśmy dzisiaj rodzić a tu nic............ szczypiemy brzuszki??

Żartuję... Ja pewnie urodzę jak się stawię na wywołanie 14-tego kwietnia
Chociaż może coś ruszy wcześniej... Dziś znowu mam straaaaaaaaaaaasznie obfitą wydzielinę, ale bez krewki... Eh....... Mam ciągle nadzieję, ale już się nie nastawiam 
Spokojnie... A jak się rozkręci, to najwyżej urodzisz i będziesz miała spokój
:-)

NIby do terminu jeszcze troche ale jak byłam z synkiem w ciązy nic takiego nie miałam jak sie zaczęło to sie rozkręciło a teraz nie rozkręca sie![]()
ASIUspokojnie ale nerwami nie przyśpieszysz....
;-) ciekawe jak ja będę gadała za parę dni mam jeszcze 14 do terminu a za makismum 10 dostanę depresji i nerwicy....a mi dalej leci tylko woda z cycyków...
czyzbym miała bezbarwne mleko....
![]()
.Lene ja też tak mam czasemale damy rade, to już kilka dni :-)
Ja to chyba sie przejde na dwór, odetchne świezym powietrzem i przy okazji kupie sobie cos slodkiegoA skoro mam ten centymetr rozwarcia to chyba teraz spacery wskazane, tylko zeby sie tak chcialo jak sie nei chce
![]()

Lekarz powiedział, ze trzeba "zaprzyjaźnić" się z męzem bo seks a przede wszytskim nasienie zmiekczają szyjkę. Tak więc polecam;-)
Hej, i ja na chwilkę.
Po wtorkowym USG okazało się , ze Marcelek wazy jakieś 3400 i chyba jezscze poczeka w srodku do teminu poroduCzyli pewnie dobije do 3600 (co najmniej
).
Szyjka przepuszcza jeden palecJuz mięknie.
Te skurcze o których piszecie mam i ja. I to bardzo dobrze, bo to własnie praca główki dziecka nad naszymi szyjkami:-) Ja w sobote miałam regularne skurcze co 5 min. Myslelismy, ze to juz, ale ucichło. Tak widocznie Marcel pracował nad wyjsciem.
Z jednej storny chciałabym juz urodzić, a z drugiej hmm bedzie mi brakowało tego luzu, który mam teraz.
Lekarz powiedział, ze trzeba "zaprzyjaźnić" się z męzem bo seks a przede wszytskim nasienie zmiekczają szyjkę. Tak więc polecam;-)
Duży chłopak będzie
No i z tym seksem to wiem, tylko mój luby się obawia, żeby nic małemu nie uszkodzić i się wzbrania 

I co tu poradzić ?????????????????????????? A My już po terminie