reklama

Kwietnióweczki 2008

NiaNiu koniecznie odezwij się po usg. Ja badanie mam dopiero za 5 tygodni,ale powoli przestaję marzyć że wtedy dowiem się kim jest mój Maluszek-przy tak daleko posuniętej wstydliwości:)

:-):-):-)Bede trzymala kciuki:-):-):-)

Myślę, ze dobry lekarz wypatrzy :tak::tak::tak::tak:

A jak ze smakami u Ciebie ?

U mnie dominuje - herbata z cytryną, jabłka, coś slodkiego od czasu od czasu:cool:.... I lekarz mowi , ze to chlopiec :shocked2: Przeciez to niemozliwe przy takim zestawie jedzeniowym :happy:

reklama
NiaNiu,
Kwaśne i ostre. Niestety im ostrzejsze tym bardziej pożądane-zatem muszę się pilnować. Ale cytryny, ogórki kiszone jem na potęgę. Od czasu do czasu dopada mnie mania słodkości- z reguły w najmniej odpowiednim momencie. Efektem tego są takie mieszanki jak kiszona kapusta z czekoladą, śledzie z lodami itp.:zawstydzona/y:brrr...

NiaNiu,
Kwaśne i ostre. Niestety im ostrzejsze tym bardziej pożądane-zatem muszę się pilnować. Ale cytryny, ogórki kiszone jem na potęgę. Od czasu do czasu dopada mnie mania słodkości- z reguły w najmniej odpowiednim momencie. Efektem tego są takie mieszanki jak kiszona kapusta z czekoladą, śledzie z lodami itp.:zawstydzona/y:brrr...

No kochanie coś mi to na chlopunia wyglada :cool2::cool2::cool2::cool2: Ja mialam takie akcje z Maxem :cool::cool: Co wolisz ??

No kochanie coś mi to na chlopunia wyglada :cool2::cool2::cool2::cool2: Ja mialam takie akcje z Maxem :cool::cool: Co wolisz ??
A ja dziewczyny nie wierze w te zachcianki ... przy Martynie wogole nie jadlam miesa, przy Julce wcinalam miecho i wedlinki az mi sie uszy trzesly raz mialam ochote na ostre raz na slodkie , teraz wcinam slodkosci , a za chwile potrzebuje czegos kwasniego ogolnie mam wrazenie takie ,ze zjadla bym cos ale nie wiem co zazwyczaj ratuje sie kisielkiem . Ostatnio jak nigdy pilam sok z kiszonej kapsuty ogolnie caly czas mam ochotye na ogoreczki kiszone ale tu w Irlandi nie ma takich dobrych pachnacych czosnkiem i twardych, sa takie jak to moja mala Julka mowi kapcie.............a przeczucie mi podpowiada ze bedzie 3 corka , czas pokaze tak w duchu pocichu na to licze, bo znam juz obsluge dziewczynek :-D:-D:-Dpod koniec listopada bede juz wiedziala co mam w brzuszku...:tak:kiss laski

Kochane,
spadam. Mój nowo nabyty katar i kaszel stał się powodem pozwolenia szybszego opuszczenia stanowiska pracy. Zatem korzystam i spadam! :-)
Życzę miłego popołudnia i wieczoru.
Do jutra.
Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry