Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć nie ma żadnej do pogaduch? uuuuuuuuuu.....

więc nie było mnie kilka dni na forum. Co chwilę za to sprawdzałam, czy już może podłączyli, ale nie :-( A dzisiaj włączam i.......... JEST i od razu oczywiście na BB zaglądam
:-) Mam nadzieję, że już rozwiązali problem i więcej nie wyłączą !!!
juz mnie to meczy stasznie, a to nawet nie polmetek naszej ciazy ,mam dosyc juz chodzenia ciazy, zreszta samo chodzenie w ciazy nigdy nie sprawialo mi przyjemnosci , za bardzo jestem niecierpliwa- juz chcialam zajsc w ciaze ( a tu piec miesiecy trzeba bylo probowac )i zlosc mnie ogarniala teraz jak juz jestem w ciazy to juz bym chciala wszytsko dla maluszka nie mowiac JUZ o samym maluszku ... moj maz mowi ze zwariowac idzie
i potrafimy sobie naklasc do glowy nie samowitych rzeczy, ja jestem specjalistka od ukaladania tragedii ale nic pracuje nad ty aby to zmienic

moze sie nie wykoncze nerwowo