reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady, jak masz z Izą kontakt to uściski i gratulację ode mnie!!! ale super , ze pomalutku się rozsypujemy, ciekawe, która następna???coś nie czuję, że to nie ja, jeszcze trochę wam tu potruję życie!!!!;-)

reklama
Lady, czułam , ze Iza długo już nie pociągnie, bo te jej skurcze co 10 minut, z których się śmiała to bardzo podejrzane były. I tak duzo jeszcze czasu minęło. Ciekawe jak jej poród minął, ale jej zazdroszczę, ja też chcę!!!

Lene spoko! bedziemy truc innym razem hahahahhaha :):-)

no ja tez za szybko nie urodze bo ja naprawde mam brzuszek bardzo wysoko zrobie pozniej fote to same ocenicie.... a z wysokim brauchem chyba sie za szybko nie rodzi?:-D

Lady, czułam , ze Iza długo już nie pociągnie, bo te jej skurcze co 10 minut, z których się śmiała to bardzo podejrzane były. I tak duzo jeszcze czasu minęło. Ciekawe jak jej poród minął, ale jej zazdroszczę, ja też chcę!!!

No Lene ja tez jej mocno zazdroszcze ze juz ma swoja ninie kolo siebie... ze na nia moze juz patrzec jeju...przytulic nakarmic....i przedewszystki ze dziewcznka okazala sie jej dziewczynka tylko ja niesety zludzeniem zylam ale co tam ciesze sie....

Lady, te Twoje knysze to u nas kebaby są!!! masz rację -bardzo dobre, a u nas nad morzem to w sezonie letnim tysiące budek z tym przysmakiem, ale ja mam swoje ulubione w słupsku-rewela!!te koszmary snią ci się, bo za dużo myślałaś o córci i podświadomie masz pewnie wyrzuty sumienia. A ja Ci powiem, ze chciałabym synka, bo synuś to taki mamusi rycerz jest i obrońca! odnośnie wysokosci brzuszka to słyszałam,że nie ma reguły- czasem moze być wysoko i trach nagle się rodzi, więc ja juz sama nie wiem, czym się sugerować. Mój gin powiedział, ze ja to jestem w ogóle jakiś przypadek z kosmosu, bo ktg wykazuje jakieś tam pojedyńcze skurcze a rozwarcia zero, pipunia trzyma się mocno.

Lady, ja tych terminów to mam tyle, ze sama zaczynam się gubic:baffled:
Według mojej wiedzy i wyliczen to 27 kwietnia, wg ostatniego usg na 12 kwietnia, lekarz zrobił pomiary i tak mu wychodzi. Mówi, ze moja dzidzia jest spora. A ja nie wiem czym się sugerować już teraz. Pewnie najbardziej wiarygodny jest termin wg. ostatniej miesiączki, a to by wychodziło koniec kwietnia- tylko, ze ja nie chcę tak długo jeszcze czakac!!!

reklama
Wogóle Lene Ci powiem ze dla mnie dziwota jest to jak ktos ma juz rozwarcie i nie ma skurczy? ja jak miałam skurcze to mialam rozwarcie na pol opuszka i po 17 godzinach oczywiscie przez cc urodzilam juz....wiec zawsze myslalam ze jak juz rozwarcie jest to i skurcze i akcja porodowa ....kurde czlowiek cale zycie sie uczy....:tak: co do snu masz chyba racje.....jeju jak ja zazdroszcze mamuisiom esztystkim ktore coreczki mialy miec i faktycznie maja...ile bym dala by to corcia byla....taka mała Ala...moje odbicie....jeju to sie przezywa....a chlopca juz mam fakt faktem strasznie za mna....mondrala jak nie wiem haha a czy obronca? psss :) chyba nie moj hahaha:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry