Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma tego wątku![]()

Sila krem sie nazywa Soothing Nipple Cream... to tutejsza nazwa angielska.. krem ma rozowa nakretke .......... popatrz w aptece .. swietny..MilaGda, witaj :-) Super, że się zdecydowałaśJak tam na finiszu się czujesz ?? Bo My tu już strasznie zniecierpliwione wszystkie prawie ;-)
??Kasia, właśnie się zastanawiałam co na te brodawki kupić... Mam jakiś kremik, ale to z Rossmana, taki zwykły... A Ty z Aventu masz i mówisz, że dobry, to może poszukam i ja. A jaka jest nazwa tego kremu
zobaczymy jak ja to wstane....Ada, no właśnie nie ma !! A czemu kurka ?? Przecież tam było tyyyyyyyyyyle informacji.......... A teraz MilaGda chciała się dopisać i nie może... Trza Masię jutro zapytaćbo to ważny wąteczek jest
![]()
no dokladnie;-)........... ja tez juz ide ....:-)no właśnie napisałam,że można się tu przedstawić tam było tylko imię i skąd jesteśmy i że czekamy na dzieciaczka więc myślę mała strata nieistotna.....
. Ja chciałam właśnie dopisać, ale tam właśnie jest napisane, żeby wszystkie infooo wpisywać w wątku "Przedstawiam Się"
I właśnie był porządek jak był ten wątek, bo nie trzeba było dużo szukać, a jak na Kwietnióweczkach laski by się przedstawiały, to byłoby ciężko znaleźć później jakby co ...... I burdel by się zrobił... I masz rację, że znowu niepotrzebnych wątków jest trochę
Trzeba z Masią pogadać, coby troszku porządków porobić