reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada, no właśnie nie ma !! A czemu kurka ?? Przecież tam było tyyyyyyyyyyle informacji.......... A teraz MilaGda chciała się dopisać i nie może... Trza Masię jutro zapytać :tak: bo to ważny wąteczek jest :tak:

reklama
Nie ma tego wątku:nerd:

Mala sytrata.. i tak widze ze powstalo znowu pare bezsensownych watkow............. ale cooo tam tu se mozna pogadac:-)pobic piane:-):crazy:

MilaGda, witaj :-) Super, że się zdecydowałaś :tak: Jak tam na finiszu się czujesz ?? Bo My tu już strasznie zniecierpliwione wszystkie prawie ;-):-D

Kasia, właśnie się zastanawiałam co na te brodawki kupić... Mam jakiś kremik, ale to z Rossmana, taki zwykły... A Ty z Aventu masz i mówisz, że dobry, to może poszukam i ja. A jaka jest nazwa tego kremu
??

Sila krem sie nazywa Soothing Nipple Cream... to tutejsza nazwa angielska.. krem ma rozowa nakretke .......... popatrz w aptece .. swietny..

nie pamiętam jak to było z tą listą....zawsze można się przedstawić na ogólnym tu na kwietnióweczkach....ale jutro ok dziś mi mózg paruję nie chce mi się mysleć już.....

A jutro jedziemy na giełdę staroci i tam takich pierdół nieby mamy jechac o 7.00 rano:baffled: zobaczymy jak ja to wstane....

Ada, no właśnie nie ma !! A czemu kurka ?? Przecież tam było tyyyyyyyyyyle informacji.......... A teraz MilaGda chciała się dopisać i nie może... Trza Masię jutro zapytać :tak: bo to ważny wąteczek jest :tak:

Dopisz ja do mam kwietniowych... chyba tam sa najwazniejsze info... przynajmniej jak dla mnie ..............i po sprawie;-)

Pewnie kurka ......... bo sie burdel robil

no właśnie napisałam,że można się tu przedstawić tam było tylko imię i skąd jesteśmy i że czekamy na dzieciaczka więc myślę mała strata nieistotna.....

A no w takim razie się przedstawiam: Mila, Gdańsk i czekamy na Ninę:)
Silka co do samopoczucia to tak jak Wy - juz sie doczekac nie moge ku wlasnej zgrozie (pierwsza ciaza, myslalam, ze bede odwlekac ten moment)
ps ale wy dziewczyny szybkie jestescie, nie nadazam stron przewijac ;)

reklama
Kasia, tak, tak:tak:. Ja chciałam właśnie dopisać, ale tam właśnie jest napisane, żeby wszystkie infooo wpisywać w wątku "Przedstawiam Się" :tak: I właśnie był porządek jak był ten wątek, bo nie trzeba było dużo szukać, a jak na Kwietnióweczkach laski by się przedstawiały, to byłoby ciężko znaleźć później jakby co ...... I burdel by się zrobił... I masz rację, że znowu niepotrzebnych wątków jest trochę :tak: Trzeba z Masią pogadać, coby troszku porządków porobić :tak:

Ja też zmykam laski :-) Dobrej nocki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry