reklama

Kwietnióweczki 2008

AN to życzę aby ci się rozkręciło i bys miała swego bobasa już przy boku bo to leżenie w szpitalu tez nie miłe....:-)

SILA no to udanej imprezki tzn. chrzcinek......:-):-):-) zły humor najlepiej przespać buźka......

reklama
]Własnie wróciłam ze szpitala z izby. Zrobiłam sobie ktg bo te skurcze miałam co 10 minut i ruchy Małej takie jakieś niemrawe były... Ale wszystko jest ok. Czynność skurczowa jest, rozwarcie na jeden palec, doktorka chciała zostawić mnie na patologii ale się nie zgodziłam :) Powiedziała że jeszcze dzisiaj w nocy albo jutro pewnie wrócę już na poród :) Mam nadzieję, że się nie myli. Ale fajna była, wszystko wytłumaczyła dokładnie...[/B]

A jak tam u Was? Któraś się rozdwaja? Idę czytać...

Eno eno Iza to ja trzymam kciuki jakby co dawaj szybko znac i jak nie bedziesz rodzic to sie tu pojaw cholera bysmy goraczki zielonej nie dostaly....powodzonka i trzymam kciuki jakby co.... by nie zapeszyc...:-D

Hej Kobitki

meldujemy się 2w1 jeszcze w szpitalu

w czwartek porobili badania, podobno te wyszły ok, wczoraj znów coś robili i niby też, mam zbiórki moczu co 24h masakra sikac do wiaderka;)Jedyne co to wczoraj fatalnie się czułam i mało co nie zemdlałam na usg bo ciśnienie miałam maskra niskie co do mnie niepodobne. No i na usg moja gin tylko mówiła do kobiety która wpisywała dane do karoteki jakimiś szyframi ja tylko zrozumiałam łożysko przód stopień dojrzałości 3 lekko się zmartwiłam muszę przeszukac siec co to znaczy. No i mam skurczyki, dziś to miałam takie że jak do porodu ponad 100 i się utrzymywały ale nie chcę dziś rodzic małża nie ma na miejscu:no:
Nie wiem kiedy mnie wypuszczą i czy wypuszczą bo lekarz dziś na obchodzi stwierdził że nie ma podstaw dop wyjścia. Nic już nie wiem, a plery mnie bolą już od tego leżenia na maksa.
A teraz pędzę poczytac co u Was.
Buziam Was:-)

ło ło AN to dobrze ze nic tam w wynikach zlego sie nie dopatrzyli...no a jak masz takie mocne juz skurcze to kto wie kto wie nasteopny Twoj melduneczek u nas to moze juz z nowinkami bedzie czego zycze bardzo :-)

Iza, to super !! Oby Ci już szybciutko poszło !! Jakby co, to czekamy na wieści :tak:

An, Ty też się trzymaj, bo jak skurczybyczki na 100%, to pewnie już nie długo :tak: Czekamy na dalsze wieści :tak:

A ja dziś już uciekam, bo nie mam humorku, ani weny pisać, a jutro chrzciny synka Piotrka siostry i córeczki Piotrka brata, więc pewnie teżmnie nie będzie.

Idę się położyć. Buziaczki laseczki !!

Ok Silunia... to nie bedziemy Cie meczyc milej nocki... baw sie dobrze!!!!!!!!!!

Albo nie baw Tylko rodz olej Chrzciny Alanka trza juz przywitac no nie???:-D

Lady, pewnie, że bym olała, jakby tylko Alankowi się zachciało wyjść :tak: Ale jeszcze w poniedziałek mam jedną ważną rzecz do zrobienia, to może niech poczeka do wtorku ;-):-D;-):-D

Uciekam już laseczki !! Buźki !!

No na pewno dam znać, Lady trzymaj komórę w pogotowiu, bo będę Cię bombardować sms-ami :)
Ale coś czuję, że tu An będzie miała pierwszeństwo, bo ma mocniejsze te skurcze niż ja, ja ledwo pod 90-tkę podchodziłam :)

Silka - ja nie wiem czy dam radę na Ciebie poczekać do wtorku :) Nie obrazisz się jak się szybciej rozsypię? Baw się dobrze na chrzcinach :)

No rozdwajać się laseczki, Niania zapoczątkowała kwietniowe dzieciaczki, teraz fajnie by było, jakby znów się wysyp zrobił jak pod koniec marca, że codziennie któraś.
A zauważyłyście pewną prawidłowość w naszych dzieciaczkach już urodzonych?
Zazwyczaj rodzą się albo około 20-21 albo 13-14 :) Jakby się ich mamusie zmówiły :)

Ok uciekam do łózia, mąż mnie wygania z kompa :) buziaczki i dobrej, spokojnej nocki!!!

na skurcze nie ma reguly ...... ja jak przyjechalam do szpitala to ledwo pod 40-stke podchodzilam .. polozna sie smiala ze za 3 dni urodze ........a maly na swiecie po 3 godzinach sie pojawil................... codziennie zagladam z mysla taka ze wreszcie ktorams z was cos ruszy a tu doooopa:-( no wezcie cos zrobcie :rofl2:skoki z szafy (zartowalam) :-D

Moj maly caly dzien dzis na cycu chyba ze 20 razy zarl...nie wiem jak ja zdarzyla obiad zrobic :rofl2:............a tak wogole to nie jestem zmeczona ..nie wiem co ze mna:crazy: ale dzis wstalam o 6:30 a moglam spac....:-)

Sila ty sie nic nie martw ... Alanek napewno do ponidzialku sie urodzi w zwiazj=ku z tyyyyymmm..........ja tez mialam plana isc do fryzjera ......a poszlam na porodowke:-D

NiaNia=====gratki========

Renia ... Ada .. co tam u was dziolchyyyyyyy:-)

LADY jak twoj humorek lepszy juz????

KASIA u mnie gra jakos się kulam:-D:-D:-D:-D mówisz skoki z szafy....hmmmm spróbuje.....:-D:-D:-D:-D:-D ogólnie git jakies tam skurczyki tylko do kibla juz nie wyrabiam dopiero wyszłam i znowu i tak i non stop mi sie chce siusiu....ale to chyba dobry znak ,że mały sie obsuwa....:tak::-)

Czesc Kasia normlanie jestes przyklad do nasladowania pelna werwy i tak se z tym wszystkim dajesz rade i obiad ugotujesz zajebioza normalnie...a samopoczyucie juz ok...ten piewszy dzien byl szokiem z ktorego sie otrzasnelam na szczescie co ma byc to bedzie :)fontanna lejaca sie z siusiaka tez fajowa i czasami tak fajnie celuje hahahahahahahahahahahaha i pochwal sie jak juz z wagi spadlas nooo>?:-D

reklama
KASIA u mnie gra jakos się kulam:-D:-D:-D:-D mówisz skoki z szafy....hmmmm spróbuje.....:-D:-D:-D:-D:-D ogólnie git jakies tam skurczyki tylko do kibla juz nie wyrabiam dopiero wyszłam i znowu i tak i non stop mi sie chce siusiu....ale to chyba dobry znak ,że mały sie obsuwa....:tak::-)
Czesc laski ja po wizycie wczorajszej jestem zamknieta na 4 spusty,a sisiu mam tak jak ty Ada nastepna wizyta 18.04 zobaczymy co nedzie sie dziac najgorsze sa noce ni w prawo ni w lewo.Papatki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry